Puhastasin täna golfil geomeetriat Mr.musclega ja asi toimus väga hästi.Enam limpi ei viska ja suht püss nüüd
Egri torust lasin sisse seda ainet,seejärel toru külge ja valma.Tegin egri pimedaks ka
Jube tahmalont oli sisselaskes.
Viimati muutis miku24, 08 Juun 2015, 19:42, muudetud 2 korda kokku.
miku24 kirjutas:Puhastasin täna golfil geomeetriat Mr.musclega ja asi toimus väga hästi.Enam limpi ei viska ja suht püss nüüd
Egri torust lasin sisse seda ainet,seejärel toru külge ja valma.Tegin egri pimedaks ka
Jube tahmalont oli sisselaskes.
See teema kuskilt siin foorumis ka läbi käinud....olen mõelnud ka ise enda vanakooli geomeetriat niiviisi puhastada, aga kuna turbo niikuinii lekib, siis läheb sisu vahetusse ja seega vaja asi laiali võtta. Aga hea et asi toimib.
Einoh eniveis minu jaoks tundub see asi tiba kahtlane. Kõik see pask mis sealt nüüd lahti tuleb läheb kolinal mootorisse.
Ma pigem hoiaks sellest eemale
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
rako kirjutas:Einoh eniveis minu jaoks tundub see asi tiba kahtlane. Kõik see pask mis sealt nüüd lahti tuleb läheb kolinal mootorisse.
Kulla mehed...te lasete selle kuumakotta....kuidas ingel [VW Bot: "Keel korda!"] see sealt mootorisse satub? Ja lased selle sinna ikka seisva maha jahtunud mootoriga ning ilmselgelt pead laskma asjal seal veidi môjuda!
rako kirjutas:Einoh eniveis minu jaoks tundub see asi tiba kahtlane. Kõik see pask mis sealt nüüd lahti tuleb läheb kolinal mootorisse.
Kulla mehed...te lasete selle kuumakotta....kuidas ingel see sealt mootorisse satub? Ja lased selle sinna ikka seisva maha jahtunud mootoriga ning ilmselgelt pead laskma asjal seal veidi môjuda!
Suur tänu, et tõlkisid ära video.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Kulla mehed...te lasete selle kuumakotta....kuidas ingel see sealt mootorisse satub? Ja lased selle sinna ikka seisva maha jahtunud mootoriga ning ilmselgelt pead laskma asjal seal veidi môjuda!
Suur tänu, et tõlkisid ära video.
► Näita Spoilerit
Viimati muutis audivana, 25 Mai 2015, 13:03, muudetud 1 kord kokku.
Täiesti toimiv lahendus.
Sealjuures ei tohi unustada hoova liigutamist.
Ei pea ootama mitut tundi et hakkaks toimima- vaht sisse, liigutada hooba kuniks hakkab kergelt käima (üllatavalt kiiresti), jubinad kokku tagasi ja tuld.
Pealkiri ka vähe piirav kuna peaks toimima kõigi geomeetriaga turbodega (saate aru küll).
Viimati muutis Riho72, 08 Juun 2015, 12:24, muudetud 2 korda kokku.
väga videosse ei süvenenud, kuid kas see mr Muscle tihendeid, plastdetaile jne ei hakka lahustama-söövitama?
kas kemikaal osaliselt pragudesse/vahedesse vahele ei jää, et seal hiljem lagundama hakata?
Samuti, kuidas reageerib erinevate metallidega?
Viimati muutis vwgolf, 08 Juun 2015, 14:17, muudetud 4 korda kokku.
vwgolf kirjutas:väga videosse ei süvenenud, kuid kas see mr Muscle tihendeid, plastdetaile jne ei hakka lahustama-söövitama?
kas kemikaal osaliselt pragudesse/vahedesse vahele ei jää, et seal hiljem lagundama hakata?
Kardad, et turbo kuuma poolele lastud möga lagundab ära summutit hoidvad kummitripid?
Ärge nüüd väga üle ka mõelge
Halvimal juhul lõhub katalüsaatori ära, aga keskmisel vaesel eestlasel seda enivei all enam pole
Kui auto käima panin peale vahuga puhastamist ja veits kõvemini gaasi andsin lõi tagant niskese tahmalondi välja,et päikestki ei näinud.Mul kat siiamaani all ja korras.
Peale seda ei tule enam kübetki musta sumpast ja edasi kärab päris hästi.
JA EI KAHJUSTA TA SEAL MIDAGI.
Viimati muutis miku24, 08 Juun 2015, 19:38, muudetud 1 kord kokku.
vwgolf kirjutas:väga videosse ei süvenenud, kuid kas see mr Muscle tihendeid, plastdetaile jne ei hakka lahustama-söövitama?
Anumal küll mingisuguseid ohu märgistusi pole, tavaline köögi puhastusvahend.
Pese või käsi, kuigi tundub et kätepuhastusvahendiks ei sobi kuna on paremaid.
Riho72 kirjutas:
Mr Muscle t on kolme erinevat toodet, milline neist?
Alumiiniumiga geomeetria puhastamisel kokku ei tohiks puutuda.
Aga jah, pauk oli vägev.
Teoreetiliselt võib siiski egr i kaudu tagasi sattuda ja alumuunjumiga kokku puutuda küll