Probleem selles, et kui auto käima panna kohapeal on kõik OK.
Kui sõitma hakata siis hakkab karjuma punane hüüumärk, ma saan aru, et see on seoses pidurisüsteemiga.
Pidurivedeliku taset olen mitu korda kontrollinud.
Piduriklotsid on uueväärsed (tagumised saidki just vahetatud).
ABS süsteemi tuli on mul koguaeg põlenud, kas võib olla, et see juhtaju on ära surnud?
Punane hüüumärk vilgub
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Punane hüüumärk vilgub
Võib-olla küll abs-i aju viga, minuteada siis hakkaski koos hüüumärgiga abs-i tuli põlema. Tuleks arvuti korra järgi panna ja veakoodid üle vaadata.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Vaata üle ka piduritulede toimimine/piduri kaitse.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Kõik kolm tuld pidurdamisel süttivad...dellu kirjutas:Vaata üle ka piduritulede toimimine/piduri kaitse.
Kui pidurivedelikku on liiga palju, kas see võib ka viga anda?
Veakoodid andsid ainult paremat esimest ja tagumist andurit. Täna kadus ka hüümärk ära...
Viimati muutis bingo850, 10 Juun 2015, 17:30, muudetud 1 kord kokku.