Pole päris uus kasutaja siin foorumis, kuid vana kasutajaga tekkis mingi parooli-meiliaadressi probleem, lihtsam oli uus teha.
Tuli nüüd üks pikk postitus, kuid see kes tõesti aidata viitsib, ei oleks mingisugune probleem õlut välja teha
mõnikord kui Eesti sarnasesse otsa satume. Või Limonaadi, mul vahet pole

Oleksin väga tänulik!
Alustan kõigepealt vabandusega, sellest on siin kindlasti kümneid kordi räägitud ja läbi ja lõhki arutatud,
kuid kahjuks on mul netis viibimine väga piinarikas, nimelt ametilt meremees ja siin veepeal on internet nii
kohutav, et vahest möödub nädal ilma selleta, seega kõiksugu iseseisev uurimine on väga raskendatud. Kuid elu peab
ometigi edasi minema. Sellepärast palun siit siis abi, ehk osatakse ühe meremehe elu natukene lihtsamaks teha.
AUtoks siis Golf 3 1996, 5 ust luukpära, eesmärgiks on sinna siis kvaliteetne heli sisse saada, jah tean, et
kvaliteetne heli on väga suhteline mõiste, ütleme siis, et tavalise inimese jaoks kvaliteetne heli, mingeid suuri
supakaid, lisavõime jms ei taha, tahan et asi jääks praktiliseks ja mugavaks, kuid kõlaks hästi.
Nimelt tahan kõiki kõlareid uusi saada autosse, oma loomulikese kohtadesse, ehk siis soovin leida:
1. Eesmised armatuuri tweeterid
2. Eesmised uste sisse minevad kõlarid
3. Tagumised uste sisse minevad tweeterid
4. Tagumised uste sisse minevad kõlarid
5. Juhtmed plaanisin osta elektrikaupade poest, usun, et hulga odavam tuleb, mõistlik?
6. Kust saada kõlarite katteid, sest uste sees on avad olemas, aga kateteks on seal need võlts sõrestikud.
7. Makk on hetkel olemas, kuid kui levinud on makid, mis ühenduksid telefoniga läbi Bluetoothi?
Kuna ise olen võhik sellise süsteemi koostamisel, siis niipalju kui sain ise uurida tekkis lihtsalt niipalju
küsimusi ja segadusse ajavaid faktoreid, et jube, põhiline probleem oli mõõtmetega ja kindlaks tegemisel, kas nad
istuvad ustesse korralikult. Seega loodan väga, et mõni ekspert/asjaarmastaja viskab mulle sobilikud kõlarid, mis
omavahel kokku sobiksid, kõlaksid hästi ja ei maksaks meeletult palju.
Eelarve veel ei ole paigas, põhiline asi mis mind huvitab on see kurikuulus "bang for buck". Ehk siis teada asi, et
High end tooted maksavad kordades rohkem kui nad keskklassist paremad on. Laias laastus loodan leida komplekti mille
väärtus jääb....noh, esialgu 100€ ja 300€ vahele kui asi ikka väga väga väärt on, siis võib ka natuke kasvada.....
Kas kasutatud või uus, ei oma tähtsust.
Jõudu ja jaksu!
Mihkel.