Tere. Kust ma leiaksin infot andmete kohta, et kuna on uuendatud ja mida annaks uuendada või mis need mulle ütlema peaksid. Kuskil oli öeldud et mängib ka filmi ja pilti aga pole aimugi mis formaati mängib. Kas selleks vaja samuti uuendusi.
Samuti oleks hea teada, et kas Lõuna-Eestis keegi ka uuendamisega tegeleb. Samuti viibib auto tihti Tartus.
Viimati muutis argolees, 18 Juun 2015, 16:43, muudetud 2 korda kokku.
E: siit vist otseselt välja ei tule konkreetse maki uuendust, aga pm google ja RNS 510 software update või midagi sellist.
RNS510 mängib ainult DVD-sid. Lihtsalt avi ja sellises formaadis videod võib kahjuks ära unustada
Viimati muutis worldonfire, 19 Juun 2015, 19:47, muudetud 1 kord kokku.
Vw-le vaja diagnostikat? Või mingisugust lisavarustust? Küsi, leiame lahenduse! Pakun diagnosti/kodeerimisi jne Ross-Tech originaal Hex-Can-V2 kaabliga. Külasta ka meie facebooki Le VW Freaks või kodulehte levwfreaks.eu
argolees kirjutas:kas keegi saaks uuendada seda aparaati Tartu või Valgamaa kandis ja kas selleks on ka ennemalt vaja pin koodi.
Aga mis sa uuendusega juurde loodad saada või millest puudust tunned?
Hetkel lihtsalt ei näe põhjust uuendada kuna sul niigi suht hea sw versioon number.
naviga pole rahul kuna ei tunnista paljusid maanteid ning ka kohtade leidmine ei tule vahest välja.
samuti kui võimalik siis on ju võimalik kuidagi kuvada infot tabloole navi oma jne.
Ning kui korraga saaks naviga midagi juba ette võtta, siis miks mitte ka muu korraga uuendada mis võimalik ilma midagi kahjustamatta (k.a.meedia.)
argolees kirjutas:naviga pole rahul kuna ei tunnista paljusid maanteid ning ka kohtade leidmine ei tule vahest välja.
samuti kui võimalik siis on ju võimalik kuidagi kuvada infot tabloole navi oma jne.
Ning kui korraga saaks naviga midagi juba ette võtta, siis miks mitte ka muu korraga uuendada mis võimalik ilma midagi kahjustamatta (k.a.meedia.)
Eelviimane kaart on sul juba peal seega teede leidmist eriti parandada ei saa.
Info kuvamine spidoka tabloole on ilmselt kodeeringu taga kinni ja ei puutu kuidagi uuendamisega kokku
Viimati muutis volkar, 05 Juul 2015, 22:01, muudetud 1 kord kokku.
E: siit vist otseselt välja ei tule konkreetse maki uuendust, aga pm google ja RNS 510 software update või midagi sellist.
RNS510 mängib ainult DVD-sid. Lihtsalt avi ja sellises formaadis videod võib kahjuks ära unustada
Minu oma mängib küll div-x plaate avi ja mp4 formaate, kindlasti veel midagi, rohkem pole proovinud.
Okei, vb plaadi pealt... Ma esimese hooga mõtlesin mälukaardilt
Vw-le vaja diagnostikat? Või mingisugust lisavarustust? Küsi, leiame lahenduse! Pakun diagnosti/kodeerimisi jne Ross-Tech originaal Hex-Can-V2 kaabliga. Külasta ka meie facebooki Le VW Freaks või kodulehte levwfreaks.eu