TiitRE kirjutas:
Mitte paha pärast, kuid päris korralik säästuka kompott!

Just....samas kindlasti parem, kui mingid 10 aastat vanad plastmassiks muutunud 3mm mustri jäägiga hiinakad v talvekad,mille pidamine märjaga olematu. Nagu ma mainisin, siis autobahni ei tee ning Tallinn-Tartu maanteed väldin igal võimalusel a la kui mõttekam Viljandist näiteks Tallinna Tallinn-Viljandi maanteed kaudu minna. Tallinn-Tartu maantee pakub ikka korraliku närvikõdi....ei hakka siinkohal kokku lugema neid kordi, kui ARENGUPEETUSEGA IDIOODID teevad täiesti idiootsete kohtade peal arvestamata v nägemata(???) vastutuleva liiklusega a la 2 v 3 rekkast sööst möödasõite ja siinkohal on loota ainult piisavalt laiale maanteele, mitte sellele, kui hästi rehvid pidureid blokki pannes sinu kiirust maha võtavad(sellisel juhul on oht, et tuleb hoopis keegi selga ja sind lükatakse hoopis mõne rekka kõhu alla). Mitte kuskil mujal, oma pea 9 aastase staaši jooksul pole mul tekkinud sääraseid hirmu-adreka lakse liikluses, nagu seda Tallin-Tartu maantee. Kui ikka sündides v geenidega on kaasa antud mingisugune ajutrauma ja ühe sellisega nn olukorda sattuda, siis on vähe loota ka rehvitestis olevale esinumbrile, vaid pigem sellele, kui hästi sa adud liiklust jälgima ja oma reageerimiskiirusele.
Muide, siin UK s, kasutatakse ikka palju nn no name rehve(paljud hiinakad) ning ikka väga palju on seda, et telgede suhtes rehvide mustrijoonis erineb(mis on ka eestis sama rehvi tüübi(suvi, talv) kasutamisel telje suhtes lubatud(va naelrehvi puhul, kus kõik teljed peavad olema naelrehvid, aga muster võib erineda)....nüüd mine võrdle eesti ja UK rahvastiku tihedust, liiklusurmade arvu per 1000 capita ja tagatipuks tule sõida siin veidi ringi....ok, põhimaanteed kõik miinimum 2+2, aga kiirus aasta läbi peaaegu 120km/h, kuid mis põhiline....puudub haiglaslik ajuinvaliidsusele ning närvihaigla ravi vajadusele viitav tõmblemine sellises kontekstis/hulgal, nagu Ida euroopa maades st kaasa arvatud Eestis! Ja vot siin on see probleem, mitte see, kui vägev/ohutu auto v millised rehvid kellelgil all on
Aga ära muretse, ei pane pahaks. Eks igal inimesel on omad prioriteedid eelkõige kogemustele tuginedes, minu jaoks ei anna see 200eur extra rehvijooksul peale kulutada mitte mingisugust "turvatunnet" arvestades tänast liikluskultuuri Eestis....jääb vaid loota õnnele, et ei satu olema ***al ajal vales kohas, kus vb mingisugune ajuinvaliid oma slikiks kulunud nn tipptootja rehviga üritab kellelegi midagi näidata v mis iganes põhjusel teiste elusid ohtu panna. V kas ikka on vaja 2 minuti lisaaja jaoks teha möödasõite, mis kokkuvõttes ei anna sulle muud kui närvi ja lisaraha kulu?
Modedele: võite kaks viimast postitust kustutada, sest ilmselgelt ei käi teemasse...vastav teema vaba teema alafoorumis. Lihtsalt pidin oma arvamuse vastuseks kirjutama, mis asjast arvan.
PS! Ärge tulge ütlema, et kogu selle foorumi kasutajaskonna seas olen ma nn "säästuka" kompoti kokku keetnud....paljud ilmselt ei julge tunnistada, milliste "säästukatega" ringi kulgevad