1.9 TDI sinine suits pööretel ja rõhu anomaaliad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: 1.9 TDI sinine suits pööretel ja rõhu anomaaliad
Ka duty cycle läks lakke sest geomeetria kiilus kinni ja puhus ülerõhku ning aju püüdis rõhku maha kruttida(kõrge duty cycle). Nagu ma vaatasin siis iga logiga puhus ulme ülerõhku sul. Ja keegi poleks sul siin arvanud et jama geomeetria töös(kõik eeldasid et sai asi kokku sul eelmine kord ideaalselt ja geomeetria liigub nagu õlitatult 

Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: Passat B8
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 5 korda
Auto koos ja sõidab. Hoopis teine tera ütles mölder kui rotisitt oli hamba all.
Rõhud paigast ja kõik on hetkel ülitimm. Kui tahta väga täpne olla siis minu arvates võiks nii pool pööret varrast lühemaks keerata. Vaatan kas viitsin homme mässata enam.
Graafik ka: http://notepad.cc/kremmofro65" onclick="window.open(this.href);return false;
Sain varda paika tänu vanale täiturile ja vana turbo stop kruvile. Need oli keegi kunagi värviga ära märgistanud ja läksin sellepeale välja. Mõõtsin suppleriga täpselt pikkused ja korras ta oligi. Ma loodan, et seekord see geomeetria liikuma ka jääb, kui mitte siis tuleb kuskilt uus sebida.

Rõhud paigast ja kõik on hetkel ülitimm. Kui tahta väga täpne olla siis minu arvates võiks nii pool pööret varrast lühemaks keerata. Vaatan kas viitsin homme mässata enam.

Graafik ka: http://notepad.cc/kremmofro65" onclick="window.open(this.href);return false;
Sain varda paika tänu vanale täiturile ja vana turbo stop kruvile. Need oli keegi kunagi värviga ära märgistanud ja läksin sellepeale välja. Mõõtsin suppleriga täpselt pikkused ja korras ta oligi. Ma loodan, et seekord see geomeetria liikuma ka jääb, kui mitte siis tuleb kuskilt uus sebida.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Väga hea, et selle mure lahendatud said.
Ehk siis madalalt mitte "puhumine" oli ka geomeetria süü? Ega sinist suitsu see ikka ära ei kaotanud?