Vw Golf 1.9TDI "plära"
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: +3725146008
- Auto: Volkswagen Golf 4 Highline 1.9 TDI
Probleem siis järgmine, et igakord peale trippi autoga on soovitatud autol veidi niisama kohapeal pläriseda, et turbo saaks maha rahuneda.
Nii, minu auto puhul ei ole vahet kas lasen puhata või mitte siis peale süüte välja keeramist on paar sekki vaikust ja siis kostub siuke mõnus "peeru" hääl, nagu löriseks miski tühjaks.
Keegi ehk oskab öelda mis djeela võiks olla. Kas turbol mingi kiiks või autol lihtsalt gaasid?
Parimate soovidega,
Kevin Kruusel
Nii, minu auto puhul ei ole vahet kas lasen puhata või mitte siis peale süüte välja keeramist on paar sekki vaikust ja siis kostub siuke mõnus "peeru" hääl, nagu löriseks miski tühjaks.
Keegi ehk oskab öelda mis djeela võiks olla. Kas turbol mingi kiiks või autol lihtsalt gaasid?
Parimate soovidega,
Kevin Kruusel
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Vw Golf 1.9TDI "plära"
Sinu autol peaks olema selline asi nagu suretusklapp, mis peaks mootori seismajäämist leevendama. On siis koos EGRiga sisselaskekolle küljes. Peale mootori seiskamist tõmmatakse see klapp kinni ja klapp siis sulgeb sealt edasi liikuva õhu. Ilmselt siis tõmbab ka vaakumisse selle osa (mul endal see natuke varasema koha peale toodud ja selle vahelõdviku tõmbab küll ilusti kokku. Ilmselt peale klapi uuesti avanemist imetakse siis see vaakumis olev osa ka õhku täis, miks ta sül nüüd aga häält teeb võib olla see, et kuskil on leke ja seal imetakse lisaõhku äkki. Päris niisama ta häält küll teha ei tohiks.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: Focus 3 / Golf 4
- Tänanud: 1 kord
selline asi võib teha häält:
http://www.idparts.com/catalog/product_ ... ts_id=1881" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.idparts.com/catalog/product_ ... ts_id=1881" onclick="window.open(this.href);return false;
Kood: Vali kõik
I pulled off the airbox and found a loose vacuum hose going to a check valve. Fixing that fixed the kazoo sound at shutdown.
-
- Huviline
- Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
- Tänatud: 2 korda
Minul teeb sellist häält N75 klapp uuest peast.
Ostsin Møllerist.
Ostsin Møllerist.
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine
Rahulolu on peamine
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kujutad sa ette, kuidas hooratas peeru lasebt6nis3 kirjutas:Kahe massiline hooratas pläriseb. Ootame ,kui tuleb käigu vahetusest probleeme.

Eriti veel paar sekki peale mootori seiskumist.
Viimati muutis jussike, 17 Juul 2015, 22:29, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Ei väsi küsimast, miks sa mind koguaeg kellekski Tarmiks sõimadt6nis3 kirjutas:Tarmi,sina oled vastaja,kes paneb k

Minu päris nimi on Jussike, saa juba ükskord Tarmist ja minu surnud DSG-st üle, ise juba vana mees.
Ps. Ma pole mitte kunagi kedagi "k"- pannud (vähemalt oma teada), ainult oma viimased15a "D"-t pannud.
Viimati muutis jussike, 17 Juul 2015, 23:55, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänatud: 39 korda
Ei Ei kasutaja Mazz. Tormiga ongi vaja suhelda erinevatel arusaamistel. Siiamaani ei saa aru ,kas paiskab foorumisse oma teadmiseid,või kopeerib netist leitud vastuseid. Väga suur erinevus on sellisel suhtlemisel. Veelkord ütlen . Kui midagi ,,valesti,, kirjutan ,teksti sisu jääb arusaamatuks,võib ju alati üle küsida.Nimetada kasutajat jussike Tarmiks , kelle õige nimi on Tormi ei näe ka põhjust et tema solvuks. Ütles ju et sõiman.Ei ,pole iial sõimanud.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Jah aga ega sinu väide, et hoorattas seda häält teeb on ka "interneti tasemel" vastus.t6nis3 kirjutas:Ei Ei kasutaja Mazz. Tormiga ongi vaja suhelda erinevatel arusaamistel. Siiamaani ei saa aru ,kas paiskab foorumisse oma teadmiseid,või kopeerib netist leitud vastuseid. Väga suur erinevus on sellisel suhtlemisel. Veelkord ütlen . Kui midagi ,,valesti,, kirjutan ,teksti sisu jääb arusaamatuks,võib ju alati üle küsida.Nimetada kasutajat jussike Tarmiks , kelle õige nimi on Tormi ei näe ka põhjust et tema solvuks. Ütles ju et sõiman.Ei ,pole iial sõimanud.
Midamoodi teeb hooratas heli peale seda, kui mootori liikumine on peatunud.peale süüte välja keeramist on paar sekki vaikust ja siis kostub siuke mõnus "peeru" hääl, nagu löriseks miski tühjaks.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
Lepime sedasi kokku (kuigi ühepoolne),et ootame,kuidas poisil asjad sujunevad. Selle nädala,kahe jooksul vahetan Boral 96 KW. kahemassilise ühemassilise vastu.
-
- Huviline
Magnus , milleks oli vaja vahetada tiitreid. Kasutaja Tibullus (Katri,16 ,05.) tahtis ka kasutaja nime vahetada.kuid miskipärast ei saanud. Ei ole küll tehniline küsimine.kuid. foorum on,mingil hetkel ka lihtsalt,korraks vaid suhtlemiseks.
- jussike
- Tunnustatud
Kas sa oled debiilik või mängid seda?t6nis3 kirjutas:Ei Ei kasutaja Mazz. Tormiga ongi vaja suhelda erinevatel arusaamistel. Siiamaani ei saa aru ,kas paiskab foorumisse oma teadmiseid,või kopeerib netist leitud vastuseid. Väga suur erinevus on sellisel suhtlemisel. Veelkord ütlen . Kui midagi ,,valesti,, kirjutan ,teksti sisu jääb arusaamatuks,võib ju alati üle küsida.Nimetada kasutajat jussike Tarmiks , kelle õige nimi on Tormi ei näe ka põhjust et tema solvuks. Ütles ju et sõiman.Ei ,pole iial sõimanud.
Mu nimi ei ole TARMI ega ka TORMI. MINU EESNIMI Jussike.
Olen töötanud VW-dega pea 20 aastat. Neist ca 15aastat neid ise remontinud (avariiliste kere remont, mootorisse näppe ei topi), nüüd olen tervislikel põhjustel kahjukäsitleja (ei tohi viibida ühe ihus oleva lisaseadme tõttu tugevate magnet väljade läheduses). Arvad, et pean või viitsin tõesti mingit infot hakkata kellelegi internetist otsima. Pakun, et ühteist on ikka külge jäänud ja seda ka luksepa poole pealt. Räägin seal, kus olen kindel, et tean mida räägin, mitte nagu mõningad, kellele on tähtis ainult teemadesse pahna sigitada ja segadusi tekitada.
Viimati muutis jussike, 18 Juul 2015, 23:00, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Klubilistele mõeldud nänni pärast.t6nis3 kirjutas:Magnus , milleks oli vaja vahetada tiitreid. Kasutaja Tibullus (Katri,16 ,05.) tahtis ka kasutaja nime vahetada.kuid miskipärast ei saanud. Ei ole küll tehniline küsimine.kuid. foorum on,mingil hetkel ka lihtsalt,korraks vaid suhtlemiseks.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: Golf Plus 1,9 tdi 77kw
Minu passatil teeb kliima ,peale mootori seiskamist sellist peenikest peerukest .
See peaks olema rõhu ühtlustuse hääl.
Ärge näkku lööge kui keegi nõus pole.
See peaks olema rõhu ühtlustuse hääl.

Ärge näkku lööge kui keegi nõus pole.

-
- Huviline
- Telefon: +3725146008
- Auto: Volkswagen Golf 4 Highline 1.9 TDI
Tänud vastuste eest.
Uurisin puurisin lähemalt ja enamvähem nagu tuleks see plärin sealt- (pilt)

Kust ma leiaks taolise asenduse (mis nime alt)
Parimate soovidega,
Kevin
Uurisin puurisin lähemalt ja enamvähem nagu tuleks see plärin sealt- (pilt)

Kust ma leiaks taolise asenduse (mis nime alt)
Parimate soovidega,
Kevin
-
- Huviline
- Auto: Focus 3 / Golf 4
võibolla tasuks romulast üks prooviks võtta, eks selle plastikust julla sees olev membraan on läbi/kulunud. ei tea, kas eraldi ka müüakse, egr muidu ise üsna üsna kallis..
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Wahlerina annab eraldi ka, hinda ei oska aga pakkuda (wahler 710608)vwgolf kirjutas:võibolla tasuks romulast üks prooviks võtta, eks selle plastikust julla sees olev membraan on läbi/kulunud. ei tea, kas eraldi ka müüakse, egr muidu ise üsna üsna kallis..

Jupi nimetus võiks olla EGR i vaakumklapp- NOTFAST parandab kui eksisin

- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
Kas pildil on EGR-i vaakumklapp, mitte suretusklapi oma? EGR-i oma peaks vist ikka see olema mis pildil ringi sees ei ole ja voolik taha läheb? Võin ka puuse oma arvamusega panna kuna pole koos suretusklapiga mootoriga kokkupuudet olnud.
Viimati muutis J.Aru, 27 Juul 2015, 14:39, muudetud 1 kord kokku.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Hmm tõsi, tegu tundub tõesti olevat suretusklapi vaakumvõimendigaJ.Aru kirjutas:Kas pildil on EGR-i vaakumklapp, mitte suretusklapi oma? EGR-i oma peaks vist ikka see olema mis pildil ringi sees ei ole ja voolik taha läheb? Võin ka puuse oma arvamusega panna kuna pole koos suretusklapiga mootoriga kokkupuudet olnud.

Aga kuna ta on EGR i küljes võib teda nimetada EGR klapiks küll

Viimati muutis tito, 28 Juul 2015, 07:46, muudetud 2 korda kokku.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Mul see vidin olemas
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.