Kust oleks võimalik soetada mõistliku hinnaga 2012 a B7 Passatile Euroopa ja Eesti kaarti? Uurisin ka Møllerist, sealt pakuti c.a 300 eurot. Navi süsteem pildiga kaasas, SD disciga.
Kui mulle ps saata siis ma võin lingi saata, kust saab viimase kaardi alla laadid (v12). Aga ma ei tea kas selle saab samamoodi peale kui rns510-le ja et kas see töötab üldse su rns315-ga.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
VWM kirjutas:Kui mulle ps saata siis ma võin lingi saata, kust saab viimase kaardi alla laadid (v12). Aga ma ei tea kas selle saab samamoodi peale kui rns510-le ja et kas see töötab üldse su rns315-ga.
Pole mõtet proovidagi, tegu täiesti erinevate seadmetega.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Kusagilt välismaa foorumist jäi silma, et kui seadmes on sees orig. kaartidega SD kaart (mis on selle seadmega juba paaris) siis hakkab kaarti uuendama ka plaadi pealt... Kindel muidugi pole
enn1 kirjutas:Kusagilt välismaa foorumist jäi silma, et kui seadmes on sees orig. kaartidega SD kaart (mis on selle seadmega juba paaris) siis hakkab kaarti uuendama ka plaadi pealt... Kindel muidugi pole
Rns310 sõi cd plaati, kuid viimane on aastast 2010 vnii.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Küsisin pakkumist siis selliselt firmalt (facebook leht: https://www.facebook.com/pages/Auto-nav ... 86?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; ) ja sain pakkumise kogu Euroopa peale 129 eurot (paigaldavad ise).