EGR klapp. Antke vihjeid kuidas puhastada.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 51909883
- Auto: pasat, jetta
EGR klapp. Antke vihjeid kuidas puhastada.
Tere. EGR klappi saab puhastada ja muud selega kasnevat. Olge head hägi on kelegil mingit lihtsat nippi nende asiade puhastamisel. Jut käib vw Jetta 2008 a. 2,0 tdi.mootor. Tänan teid juba ette.
Viimati muutis HawkHill, 22 Juul 2015, 22:35, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Pealkirja õigekiri
Põhjus: Pealkirja õigekiri
Re: EGR klapp. Antge vihieid kuidas puhastata.
Tere mina tegin enda 2004 aasta variandiga nii et võtsin selle õhutoru mis tuleb egr klapile sisse sealt lahti ostsin peost spezial vahendi turbo ja egr puhasti ja seal õpetab juba edasi ühesõnaga paned moto käima hoiad pöörded 2200 ja siis pritsid egr klapile sisse seda puhastusainet.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Re: EGR klapp. Antge vihieid kuidas puhastata.
Veits rumal nii teha, mõistlik oleks ikka maha võtta, muidu pesed kõik sodi EGR ist mootorissexFanatiCx kirjutas:Tere mina tegin enda 2004 aasta variandiga nii et võtsin selle õhutoru mis tuleb egr klapile sisse sealt lahti ostsin peost spezial vahendi turbo ja egr puhasti ja seal õpetab juba edasi ühesõnaga paned moto käima hoiad pöörded 2200 ja siis pritsid egr klapile sisse seda puhastusainet.

Mu EGR nägi valja muidugi väga rokane ka

Ma küürisin erinevate keemiatega, kõige suurem abimees oli hambahari ja suruõhk tema kannul

Viimati muutis tito, 23 Juul 2015, 09:47, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf IV
Re: EGR klapp. Antke vihjeid kuidas puhastada.
Kui youtube kirjutad mõne sõna EGR klapi kohta siis tuleb erinevaid puhastusvideosid mitmeks tunniks. Kes kraabib mehaaniliselt, kes survepesuriga jne.
Re: EGR klapp. Antke vihjeid kuidas puhastada.
Ma ise võtsin ka maha alguses aga kui on uus auto siis eriti ei taheta mootorit lahti teha ja pöörded põletavad si** välja ,ja puhastus aine peal oli sama moodi õpetatud eks muidugi oleks mugav maha kakkuda ja teha kõik puhtaks , ise hakkan vist turbot ka maha võtma ja puhastama