2000a. 1.9 TDI,66 kw.
Vahetatusse läks turbo.Kuna enne seda oli väga uimane,vahepeal tuli jõudu mingilt maalt,siis jälle ei. Turbol oli korpus ja ümbertringi kõik ära mädanenud.Vahele sai siis taastatud turbo tallinnast.Peale kokku panekut mootor ei käind korralikult ja lonkas. Vahetusse läks ka mootori alumine ots,kuna kepsud olid kõverad olnud. Peale seda ei ole enam tühikäiku,nii kui gaasi lahti lased,sureb välja. Külma mootoriga läheb ilusti käima,nii kui pöörded ühtlustab,sureb välja. Sõita saab,edasi käib väga hästi.Hetkel on gaasipedaal nipukaga põrandas kinni,et hoiaks pööret natuke peal. Sõites auto kakub vahepeal,aga kui pööre üle 2100 ei ole nagu probleemi,gaasi lahti lastes jõnksutab.
Kontrollitud pumpa,pihusteid,gaasi pedaali andurit,mitu erinevat meest arvuti järgi pannud,mitte ühtegi viga ei näita,surve mootoris mõõdetud ja väga hea.
Mingeid soovitusi kelle poole pöörduda,Viljandis keegi igastahes sotti ei saa. Kärmas lammutas mitmeid tunde ei saanud pihta.
Andke abi,tahaks auto korralikult käima saada
Golf 4 tühikäiku pole
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Golf 4 tühikäiku pole
tundub,nagu omaks mingit ulme eksootilist masinat,millest keegi midagi ei tea.
pea 2 nädalat oisu diislis olnud ja ei saa nemad ka jagu
pea 2 nädalat oisu diislis olnud ja ei saa nemad ka jagu

-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Turbo korpus ümbert ära mädanenud? WTF
Kas see asi on kuskil happe sees istunud, et ta ära "mädanes" ? Kokkuvõttes ütlen....said rämedalt tillist, kus iganes "made in kuuri taga" kohas sa need esialgsed tööd teha lasid. Las ma arvan...ennem seda alumise otsa ja turbo vahetust, töötas mootor pmt siidi!?? Va see jõu probleem!
PS! Ma pole veel näinud ära mädanenud turbot, veel vähem lugenud kuskilt sellisest(loen välismaiseid foorumeid TDI de osas palju). Küll aga olen näinud ära "mädanenud" VNT vaakumklappi ja nendest mitmes teemas lugenud - millest on paljudel just sinu mainitud jõu probleem olnud...selle hind on suurusjärgus 50EUR ja vahetus pole väga keeruline....olen selle ka enda masinal vahetanud ja mitmed siin foorumis. Kas sinu mootori kood on ALH?

PS! Ma pole veel näinud ära mädanenud turbot, veel vähem lugenud kuskilt sellisest(loen välismaiseid foorumeid TDI de osas palju). Küll aga olen näinud ära "mädanenud" VNT vaakumklappi ja nendest mitmes teemas lugenud - millest on paljudel just sinu mainitud jõu probleem olnud...selle hind on suurusjärgus 50EUR ja vahetus pole väga keeruline....olen selle ka enda masinal vahetanud ja mitmed siin foorumis. Kas sinu mootori kood on ALH?
Viimati muutis copilot, 17 Aug 2015, 21:48, muudetud 4 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
sry väljendasin valesti end,ei mõtle nüüd jah seda,et see ingli [VW Bot: "Keel korda!"] turbo ise ära mädanenud.
vaakumklapist ja igasugu voolikutest sai alustatud,ei teinud midagi,turbot nägin ise kah,igatepidi loksus see tiivik seal sees.
töö tegija on ikkagi tuttav ja käinud ennemgi mitme autoga,pole probleeme olnud,sama moodi mitmetel sõpradel. nii palju vastutulelik oli,et tehtud töö eest raha ei võtnud(ei teind ju korralikult)
mootori koodist ei tea midagi,kuna lukksepp ei ole ja pole aega enamuse ajast tegeleda nende probleemidega,siis uuris remontija asju
vaakumklapist ja igasugu voolikutest sai alustatud,ei teinud midagi,turbot nägin ise kah,igatepidi loksus see tiivik seal sees.
töö tegija on ikkagi tuttav ja käinud ennemgi mitme autoga,pole probleeme olnud,sama moodi mitmetel sõpradel. nii palju vastutulelik oli,et tehtud töö eest raha ei võtnud(ei teind ju korralikult)
mootori koodist ei tea midagi,kuna lukksepp ei ole ja pole aega enamuse ajast tegeleda nende probleemidega,siis uuris remontija asju