1.6D 40kw ilma tooreta väristab.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
1.6D 40kw ilma tooreta väristab.
Sai soetatud odavalt selline masin, ainuke asi mis häirib on see ,et isegi sooja motoga, kui tühikäigul toorest peale ei tõmba, väristab jubedalt.
Käima läheb toorega kui ka ilma väga hästi.
Ehk oskab keegi juhatada natukene, kust vea otsinguid alustada... kuna diisel mootorid väga võõrad.
Tegu 84 aasta masinaga.
Käima läheb toorega kui ka ilma väga hästi.
Ehk oskab keegi juhatada natukene, kust vea otsinguid alustada... kuna diisel mootorid väga võõrad.
Tegu 84 aasta masinaga.
Viimati muutis Joule91, 22 Juun 2015, 21:05, muudetud 1 kord kokku.
Re: 1.6D 40kw ilma tooreta väristab.
Ja millest see tuleneb , või kuidas neid reguleerida saab ? mul tahhoka asemel kell üldse 

ülevaatusel peavad aga pöörded tühikäigul olema ikkagi vist seal alla 800 kusagil, umbes. vinguma hakkavad
Mul vingus seal. Mingi nolk.
Ei saanudki muidu kui
keerasin kohapeal maha
Ei saanudki muidu kui
keerasin kohapeal maha
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Mille, kelle...nolgi?spirt kirjutas:Mul vingus seal. Mingi nolk.
Ei saanudki muidu kui
keerasin kohapeal maha

Väike mure teemaalgatajaga!
Kas keegi kasutajat Joule91 lähemalt teab või kuidas ma ta leian/ühendust saaksin?
Juuni/juuli kuus müüs mulle ühe asja, kus olid osad lisad puudu. Lubas mulle hiljem postiga teele panna. Tänaseni pole lubatud asi kohale jõudnud. Kontakt number on väljas, sms'dele, emailidele, ega PS'dele ei vasta.
Tean, et peaks olema Tartus ja kasutas #58234636.
Kas keegi kasutajat Joule91 lähemalt teab või kuidas ma ta leian/ühendust saaksin?
Juuni/juuli kuus müüs mulle ühe asja, kus olid osad lisad puudu. Lubas mulle hiljem postiga teele panna. Tänaseni pole lubatud asi kohale jõudnud. Kontakt number on väljas, sms'dele, emailidele, ega PS'dele ei vasta.
Tean, et peaks olema Tartus ja kasutas #58234636.