B6 veermiku probleem?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kiffer22
Huviline
Auto: VW Passat Sportline 2006

B6 veermiku probleem?

Lugemata postitus Postitas Kiffer22 »

Tervist.

Probleem selline, et kiirendades auto jõunksutab vasakult paremale. Justkui nagu rehvid ei jõnksuta vaid selline tunne nagu veovõll oleks kõver. Sellele lisaks, sõites 90kmh auto liigub vaikselt paremale-vasakule, pidevalt vajab korrigeerimist. Teisest küljest aga ei usu, et veovõll kuna hoo pealt N peale lükates toimub ikkagi kerge vasakult paremale liikumine. Töökojas on korduvalt käidud, veermik olevat korras. Ülevaatusel samamoodi kõik korras. Ei saada kuidagi veale pihta. Ehk oskab keegi foorumist aidata?

Auto siis passat b6 variant 2006 dsg
Viimati muutis Kiffer22, 31 Aug 2015, 17:13, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

Re: B6 veermiku probleem?

Lugemata postitus Postitas Siim »

Sillastend tehtud?

jannn21
Huviline
Auto: Vw Passat B6

Lugemata postitus Postitas jannn21 »

Roolilatil lõtku pole elektrimootoripoolses otsas st et paremal pool siis?
Carstop

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Mul sõber elas selle üle. Probleem oli tagasillas. Ma nüüd täpselt ei mäleta aga mingid vardad vms olid tal kõverad. Lase see üle vaadata...
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

rako kirjutas:Mul sõber elas selle üle. Probleem oli tagasillas. Ma nüüd täpselt ei mäleta aga mingid vardad vms olid tal kõverad. Lase see üle vaadata...
Ehk siis taandub ikkagi asi sillastendile kus kõik ebakõlad ja anomaaliad peaks välja tulema?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Kui ma näen teda siis ma uurin täpsemalt. Aga ta tegi ikka igast trikke ja käis esinduses + mujal. Kuna oli talvine aeg siis ostis veel mingid hirmkallid rehvid alla, et natukenegi püsivust oleks.
Mitu kuud läks enne kui suudeti tuvastada viga.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Kiffer23
Uustulnuk
Auto: Passat b6 2006

Lugemata postitus Postitas Kiffer23 »

Nonii, sain lõpuks teise kontoga sisse logitud. Olen teema algataja teise konto alt. Mainin ka mis juba vahetatud on seoses selle probleemiga. Mootoripadjad, esiamordid, veovõlli sisemised- välimised otsad, eesmised stab vardad, õõtshoovad koos puksidega, parempoolne sarniir, kahemassiline hooratas ca 60000 sõitnud, 3D sillastendi on korduvalt tehtud see ei lahendanud probleemi.Mainin ka seda, et see jõnksutamine on mul ca 2a juba olnud, auto läbisõiduks on 250000. Teine probleem on selles, et mootor kipub karjuma kohati ning töötab nagu raskemini, see võimendab ka jõnksutamist. Mainiks veel seda, et kurvi võttes ei tule turbo taha, huvitav millest see tingitud?
Kolmapäeval siis Remmonisse minek roolilatti kontrollima.
Viimati muutis Kiffer23, 11 Sept 2015, 11:16, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

Veider värk, ükski mootori ja käigukastiga seotud probleem ei pane autot vasakult paremale liikuma :roll:
Asi peab ikka silla geomeetrias peituma, 3d või mitte 3d, mees kes sellega töötab, peab ka oskama seda ja omama tehnilist taipu!

KuldarA
Huviline
Telefon: 56248247
Tänanud: 37 korda
Tänatud: 78 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KuldarA »

Kas rehve oled vahetanud selle aja jooksul? Mõnikord võib muster hea olla, aga rehvid muusosas nii prügi, et mõjub auto juhitavusele laastavalt.
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee

Vasta

Mine “Veermik”