See peaks olemas istme alt kusgilt pärit omalgi olen leidnud selle vedru aga tagasi ei oska kuhugi panna ja midagi nagu teistmoodi ei ole ka kui vedru pole !
Istmed manuaalselt liigutatavad? Katsu kas kõik liigutus mehhanismid töötavad. Ühel teisel automargil oli selline näiteks istme edasi-tagasi liiguitamiseks (kangi liigutamiseks siis).
TiitRE kirjutas:Istmed manuaalselt liigutatavad? Katsu kas kõik liigutus mehhanismid töötavad. Ühel teisel automargil oli selline näiteks istme edasi-tagasi liiguitamiseks (kangi liigutamiseks siis).
kõik töötab nagu! Ok,panen riiulile ja mingil hetkel kisun istme välja!
mul on ka golf 4 selline vedru riiulis. Väidetavalt aitab istme liigutamisel kaasa. ise vahet ei teinud ja üldiselt murduvad selle vedru kinnitused ja sellepärast ka vedru välja kukub.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
audivana kirjutas:Mina leidsin sama vedru istme alt. Ju oligi üleliigne, sest kõik toimib siiani.
T6nis3 oleks vaja siia juhatada, ta teaks täpselt millega tegu!
Tehnilises keeles on see vedru mis kontrollib teiste vedrude vetruvust ja töötab põhimõttel:oma keerdvedrude vedrupingsuse erinevuse kõikumise vedrustuse teel
Arvatavasti on see vedru seal ammu ühest otsast lahti olnud ja nüüd lõpuks kukkus põrandale, sellepärast erinevust ei tundnudki.
Samas ega keegi koguaeg ju igapäevaselt ka istmega edasi tagasi nühi, et erinevustest aru saada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....