Passat 2008 2.0 125kw CR Turbo anomaalia
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
Lugu siis selline, et passatil selline teema, kiirendades (ikka korralikult peab vajutama) taguotsa tunde järgi just siis kui turbo rõhk läheb põhja käib mingi vilin või tsirin läbi ja kaob ära, edasi liigub auto nii nagu peab ja kõik toimib. Kohapeal gaasi andes seda vilinat kätte ei saa, sest vilina tekkimiseks tahab ta ikkagi kõva koormust saada. Ei tea kas mingi leke või tõesti turbo tüma. Äkki kellegil on kokkupuudet olnud 

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Re: Passat 2008 2.0 125kw CR Turbo anomaalia
Mu eelmine passat polnud küll CR, kuid sarnast pardi peeru meenutavat heli tegi turbost tulev punane lõdvik, kus sisemine ja välimine kiht olid erinevate kohtade pealt lõhki. Suurema survega läks õhk kihtide vahele ja väljus sealt peeruga.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Uustulnuk
- Uustulnuk
jussike kirjutas:Mu eelmine passat polnud küll CR, kuid sarnast pardi peeru meenutavat heli tegi turbost tulev punane lõdvik, kus sisemine ja välimine kiht olid erinevate kohtade pealt lõhki. Suurema survega läks õhk kihtide vahele ja väljus sealt peeruga.
Kuidas kindlaks tegid, et lõdviku leke?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Tõstuki peal, sõber oli peadpidi kaoti all ja mina piinasin masinat. See peeru välja meelitamine ilma koormuseta oli võimatu, seega hakkasin pidurid peal tuuritama (teadupärast piduriga koos ei lase jälle pöördesse minna). Kuidagi leidsin mingi nipi, kus läks piduritega pöördesse. Pidur alla ja gaasiga paar korda sutsutada, siis lasi pöördesse minna. Mul oli DSG, manuaaliga ei oska kommenteerida, kuda peeru võluda.
Viimati muutis jussike, 21 Sept 2015, 19:48, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Uustulnuk
jussike kirjutas:Tõstuki peal, sõber oli peadpidi kaoti all ja mina piinasin masinat. See peeru välja meelitamine ilma jõudu kasutamata oli võimatu, seega hakkasin pidurid peal tuuritama (teadupärast piduriga koos ei lase jälle pöördesse minna). Kuidagi leidsin mingi nipi, kus läks piduritega pöördesse. Pidur alla ja gaasiga paar korda sutsutada, siis lasi pöördesse minna. Mul oli DSG, manuaaliga ei oska kommenteerida, kuda peeru võluda.
Mul ka DSG, peab proovima. Sõber andis ka mõtteainet, et ka sarnast teemat kuskilt kuulnud, et olid kollektori poldid lahti olnud veidi...aga peab testima hakkama.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Kas siis VAGil pole tööriista, millega sisselase survestada?jussike kirjutas:Tõstuki peal, sõber oli peadpidi kaoti all ja mina piinasin masinat. See peeru välja meelitamine ilma koormuseta oli võimatu, seega hakkasin pidurid peal tuuritama (teadupärast piduriga koos ei lase jälle pöördesse minna). Kuidagi leidsin mingi nipi, kus läks piduritega pöördesse. Pidur alla ja gaasiga paar korda sutsutada, siis lasi pöördesse minna. Mul oli DSG, manuaaliga ei oska kommenteerida, kuda peeru võluda.

Diesel Power KEEPS ME GOING