Mure selline et ei saa sotti veakoodist..algul arvasin ise et rõhuandur ja sai välja vahetatud aga siiski viga alles ..äkki oskab keegi targem midagi kosta..Püüan ka pildi lisada antud veakoodist

Autoks VW Touran 2.0 16 v 103 kw 2005 AASTA
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
UskumatuR36 kirjutas:Lugemisoskus....
.Ma olen ka paljudes foorumites piisavalt aastaid olnud ja pole kordagi selle peale tulnud et kellegi kalla targutama hakata.Keegi ei hakkaks oma probleemist rääkima kui ta andekas oleks seega võiks kaaskodanikesse suhtuda viisakamalt.R36 kirjutas:Ma olen piisavalt kaua sin foorumis olnud, et nii vastata. Ülbe? Jah sorry siis.
Aga kui nüüd seda lugeda ja tõlkida siis slegelt kirjas, et ülerõhk. Kohvipaksu pealt ennustades turbo geomeetria labad ära tahmanud. Järgmine idee N75 klapp, mis sellel peaks olema ühises vaakumüksuses.
Ole hea pane see tekst translate ja vaata mis jama sealt kokku saad.Nagu näha leidub ikka targutajaidSiim kirjutas:Kui sa aastaid erinevates foorumites oled olnud, siis oled äkki kursis ka googledamisega? Isegi translatega oleks selle välja lugenud
Igatahes pakuks veel vaakumi leket mõnes voolikus, kui ei siis labad tahmanud, nagu ennist mainiti.