Tere
Mure järgmine: tihti vasakule-paremale pöörates salongis kuulda vee sulinat, mis tuleks justkui eestpoolt armatuuri tagant.
Lisaks on jahutusvedeliku kadu keskmisest suurem ning sageli paak täiesti tühi ning loik auto all.
Kahjuks ei tea kliimast ja jahutussüsteemist midagi, aga ehk keegi oskab nõu anda? Kahtlustan et võivad omavahel seotud olla.
Tänud!
Vulinahääl armatuuri taga/jahutusvedeliku kadu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Vulinahääl armatuuri taga/jahutusvedeliku kadu
Sõltub muidugi loigu asukohast aga tihti on põhjuseks plokikaane küljes olevad plastist andurite flantsid kuhu praod sisse tulevad. Keeruline ka midagi täpsemat pakkuda kuna pole öeldud mis mootoriga tegu.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
Re: Vulinahääl armatuuri taga/jahutusvedeliku kadu
mulin sulin vast sellepärast et saab lisaõhku või siis õhk seal radika vahel. Ja tosooli lekib kusagilt. Vaata et matid autos sees oleks kuivad. Siis kindel et ei leki salongi.
Mul ka selline teema et keerates ringteel või siis paremale vasakule siis käib sulin mulin, aga mul tosooli kadu pole.
Mul ka selline teema et keerates ringteel või siis paremale vasakule siis käib sulin mulin, aga mul tosooli kadu pole.