välised ukseliistud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
välised ukseliistud
On keegi väljast uste küljest iluliiste eemaldanud? Kas need on ainult liimiga (kahepoolse teibiga) või seal kusagil on mingid junnid ka ikka sees?! Mõte selles, et need liistud servadest lahti tulnud ja suht koledad. Et kui nt need üldse küljest ära võtta?!
- eumex
- Huviline
- Auto: VW Passat B6, 2.0 TDI 125kW
Re: välised ukseliistud
B6-el vähemalt nii, et on seast poolt nagadega kinni, eemaldamiseks tuleb seest poolt paneelid maha kiskuda, et need liistud eemaldada. Usun, et eelneval ka sama variant.
Nojah aga servades on näha kahepoolset teipi. Saan aru, et siis nagad pluss teip?
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Augud on kindlasti ukse sees ja nagad liistudel küljes. Küll aga kui õigesti mäletan, need nagad liiste kinni ei hoidnud ehk siis liistud ainult kahepoolse teibiga kinni.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 55 korda
- Tänatud: 579 korda
Palun too mulle üks B6, kus sinu kirjeldatud lahendus oleks ja ma panen 17a kestnud vw remondi ameti maha.eumex kirjutas:B6-el vähemalt nii, et on seast poolt nagadega kinni, eemaldamiseks tuleb seest poolt paneelid maha kiskuda, et need liistud eemaldada. Usun, et eelneval ka sama variant.
Edit: või ükskõik milline vw.
Viimati muutis jussike, 08 Okt 2015, 17:39, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- eumex
- Huviline
- Auto: VW Passat B6, 2.0 TDI 125kW
Eks sa oled kindlasti targem, ei vaidle vastu, lihtsalt nii palju kui mina enda uksi lahti kiskunud, olen näinud ukseliistude aukude taga mingid imelikud kinnitused, pole lähemalt süvenenud, ehk eelmise omaniku omaaretus.jussike kirjutas: Palun too mulle üks B6, kus sinu kirjeldatud lahendus oleks ja ma panen 17a kestnud vw remondi ameti maha.
Edit: või ükskõik milline vw.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 55 korda
- Tänatud: 579 korda
Need on liistu küljes olevad suunamis nagad, ega hoia midagi kinni.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
Kahepoolse teibiga mis muud. Tartu maantel, tallina ja jüri vahel vedeleb ka vast üks liist kuskil kraavis:D Lendas sõidu pealt minema.
Nii palju nagu erinevaid nàgusid nii palju ka erinevaid vastuseid
Làbi lillede lugedes saan aru, et augud siiski on uste sees?! See jama variant.