ALCAR HybridrAD plekkveiljed
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
ALCAR HybridrAD plekkveiljed
On kellelgi olnud kokkupuudet nendega? Head ja vead? Kavas osta oma autole, Golf 7, talverehvid peale. http://www.alcar.de/40420_DE.0" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: ALCAR HybridrAD plekkveiljed
Ise küsisin, ise vastan...
Sai siis tehtud see ost, esmamulje positiivne, kes ei tea, et tegu on plekkveljega, saab üllatuse osaliseks- välja näevad nagu valukad!
Eks vaatame, mis neist kevadeks on saanud...

- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Ootan kasutamise tagasisidetPetsik kirjutas:Ise küsisin, ise vastan...Sai siis tehtud see ost, esmamulje positiivne, kes ei tea, et tegu on plekkveljega, saab üllatuse osaliseks- välja näevad nagu valukad!
Eks vaatame, mis neist kevadeks on saanud...

2 Talve siis all olnud ja noh roostetama pole igatahes hakanud, laiali lagunenud pole samuti... 

Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~

Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~
Vähemalt ei pea Talvel valukaid lõhkuma...h4rz kirjutas:Suht jubedad ju

-
- Huviline
- Telefon: 56248247
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Etzi kirjutas:Vähemalt ei pea Talvel valukaid lõhkuma...h4rz kirjutas:Suht jubedad ju
Talveks väiksema diameetriga valukad, pole kallim, kui need plekid osta...
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee
Maitse küsimus ja ei näe põhjust vaidlemiseks, nii võib vaielda ükskõik mille üle- ühele meeldib tütar, teisele ema... ja talveks väiksema diameetriga veljed? pigem ikka suurema valiks, et natukenegi autot tõsta... ja seda, kui mul olid rehvid juba olemas ja oli vaja lihtsalt velgi lisaks, seda enam, et sai neid päris hea hinnagaKuldarA kirjutas:Etzi kirjutas:Vähemalt ei pea Talvel valukaid lõhkuma...h4rz kirjutas:Suht jubedad ju
Talveks väiksema diameetriga valukad, pole kallim, kui need plekid osta...

Viimati muutis Petsik, 14 Okt 2015, 11:29, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Kontakt:
Väiksem diameeter veljel = suurem rehvi külgprofiil ehk talvel pehmem sõit ja kindlam pidamine rööbastes. Kui tahad tingimata tõsta, siis mängi rehvimõõduga, suuremat velge selleks ostma ei pea. Viimasest muidugi aru ei saa, tehase kõrgusega on enamik autod juba parajad maasturid.Petsik kirjutas: Maitse küsimus ja ei näe põhjust vaidlemiseks, nii võib vaielda ükskõik mille üle- ühele meeldib tütar, teisele ema... ja talveks väiksema diameetriga veljed? pigem ikka suurema valiks, et natukenegi autot tõsta... ja seda, kui mul olid rehvid juba olemas ja oli vaja lihtsalt velgi lisaks, seda enam, et sai neid päris hea hinnaga
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee
Tehase poolt on ju antud vahemik, mis velge saab kasutada, aga esindused hoiavad raha kokku ja panevad väiksemaid velgi, mis muidugi selle antud skaala sees.. nagu nt Golf 7 suurim lubatud mõõt 16 tolli, aga mina sain ta 15 tolliste velgedega, mis pole tehase poolt kah nagu keelatud
ja pärast imestame, miks spidomeeter valetab 

Üks pluss sellel veljel minu jaoks see, et ei pea ilukilpi kasutama, mis teada originaalina maksab kah midagi...vwgolf kirjutas:Meenutavad Bentley originaalvelgiseega► Näita Spoilerit

Viimati muutis J.Aru, 16 Okt 2015, 19:11, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Piltidega tsiteerimine
Põhjus: Piltidega tsiteerimine
-
- Huviline
- Kontakt:
Petsik kirjutas:Tehase poolt on ju antud vahemik, mis velge saab kasutada, aga esindused hoiavad raha kokku ja panevad väiksemaid velgi, mis muidugi selle antud skaala sees.. nagu nt Golf 7 suurim lubatud mõõt 16 tolli, aga mina sain ta 15 tolliste velgedega, mis pole tehase poolt kah nagu keelatudja pärast imestame, miks spidomeeter valetab
Velje suurus ei mängi kuidagi spidomeetri valetamisel rolli. Loeb, mis rehv seal peal on. Ja need autopeal olevad mõõdud on soovituslikud. Golf 7 on 18-19 tolli ka õigetel mudelitel saada.
ma räägin ikka nö standart rehvidest, mis tavaliselt paigaldatakse nt 15 tollisele veljele, mitte ei vaidle su jutu vastu rehvide valiku osasKuldarA kirjutas:Petsik kirjutas:Tehase poolt on ju antud vahemik, mis velge saab kasutada, aga esindused hoiavad raha kokku ja panevad väiksemaid velgi, mis muidugi selle antud skaala sees.. nagu nt Golf 7 suurim lubatud mõõt 16 tolli, aga mina sain ta 15 tolliste velgedega, mis pole tehase poolt kah nagu keelatudja pärast imestame, miks spidomeeter valetab
Velje suurus ei mängi kuidagi spidomeetri valetamisel rolli. Loeb, mis rehv seal peal on. Ja need autopeal olevad mõõdud on soovituslikud. Golf 7 on 18-19 tolli ka õigetel mudelitel saada.

ei tea, mis need õiged mudelid Golf 7 on, ei ole nii kompetentne ses osas, aga minu omal on raamatus kirjas soovituslik 16 tolli viimane, kui mul mälu just ei peta

- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Okei ma ei saa aru mis teema selle tolliga on. See on jumala suva mitu tolli velg sul on. Põhiline on ikka rehvi väline diameeter kas ta on siis 15" või 17" pole vahet.
Ma võin 15" kõrgema rehvi ka panna kui 17".
Aga nende plekkide osas. WHY?
Ma võin 15" kõrgema rehvi ka panna kui 17".
Aga nende plekkide osas. WHY?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Auto: Focus 3 / Golf 4
- Tänanud: 1 kord
Äkki selleks, et hallist massist erineda. Pole need nii hullud midagirako kirjutas:Aga nende plekkide osas. WHY?

- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Olgu võibolla tõesti. Aga minu silmis nagu mingi vana suzuki plekid.
Jah sorri maitseid on erinevaid...
Jah sorri maitseid on erinevaid...
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Uued 55 kuni 77 eur tükk, oleneb pakkujast, mina sain 53-gaSiim kirjutas:Mis siuksed maksavad ka?

Põhiliselt kokkuhoid ilukilbi arvelt ja eks nati parem välimus, kui tavaline plekkvelgvwgolf kirjutas:Äkki selleks, et hallist massist erineda. Pole need nii hullud midagirako kirjutas:Aga nende plekkide osas. WHY?

-
- Huviline
- Kontakt:
45€/tk:
http://www.auto24.ee/products/veljed-re ... e/1329516/
ja praegu on hooaeg, hinnad kõrgemad.
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Just tahtsin öelda, et ise oleks ka sellise hinna juures oleks valukad võtnud. A eks ta ole maitse asi ka veidi, endale ei istu.KuldarA kirjutas:45€/tk:

15-16 nii väiksed niidirullid, et need parajad g2-g3 alla