VW Passat CC- käivitus probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW Passat CC- käivitus probleem
Tere
Tegu on 2.0tdi 125kw. DSG kast
Nädal tagasi sain auto remondist kätte, vahetati: hooratas, sidur, käigukasti sünkro, mingid kasti puksid ja õli.
Peale remonti hakkas selline jama, et nuppu vajutades sureb kohe välja (ei lähe käimagi, käib imelik kolin). Mõned korrad proovides siis läheb. Samas mõni päev ei tee kordagi sellist jama.
Kas on võimalik, et remondis tehti midagi praaki või hooratas ei tekitagi sellist probleemi?
Armatuuris ükski tuli ei põle.
Aitäh kõigile, kes vaevub nõu andma.
Tegu on 2.0tdi 125kw. DSG kast
Nädal tagasi sain auto remondist kätte, vahetati: hooratas, sidur, käigukasti sünkro, mingid kasti puksid ja õli.
Peale remonti hakkas selline jama, et nuppu vajutades sureb kohe välja (ei lähe käimagi, käib imelik kolin). Mõned korrad proovides siis läheb. Samas mõni päev ei tee kordagi sellist jama.
Kas on võimalik, et remondis tehti midagi praaki või hooratas ei tekitagi sellist probleemi?
Armatuuris ükski tuli ei põle.
Aitäh kõigile, kes vaevub nõu andma.
Viimati muutis error21, 17 Okt 2015, 21:23, muudetud 1 kord kokku.
Re: VW Passat CC- käivitus probleem
Veel ei ole, äkki tekkis lihtsalt uus viga.
Plaanis on homme minna vw esindusse ja teha diagnost. Kui viga selgub ja põhjus eelmise remondi pärast, siis pöördun tagasi.
Plaanis on homme minna vw esindusse ja teha diagnost. Kui viga selgub ja põhjus eelmise remondi pärast, siis pöördun tagasi.
-
- Huviline
- Telefon: 57703395
- Tänatud: 1 kord
Mõistlik oleks siiski minna ja küsida töökojast. Vb remondi mehel tuleb kohe pähe mingi pistik vms mis võis lahti jääda. Vahest ikka juhtub ju
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
käitub väga sarnaselt peetis roolilukule
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
Tere
Mul on täpselt sama masinaga tegu.
Hiljuti mingisugust remonti pole teostanud ega sarnast probleemi esinenud. Kuid eile hakkas mul masin samuti sellist jama tegema.
Külmalt (hommikul esimene käivitus) pole probleemi aga just siis kui mootor on soe lihtsalt ei käivitu.
Hoiad võtit all - justkui käivitub kuid siis poolepealt lõpetab ära ja ei käivitu. Alles mingi 4-nda korraga läheb käima.
Hiljuti mingisugust remonti pole teostanud ega sarnast probleemi esinenud. Kuid eile hakkas mul masin samuti sellist jama tegema.
Külmalt (hommikul esimene käivitus) pole probleemi aga just siis kui mootor on soe lihtsalt ei käivitu.
Hoiad võtit all - justkui käivitub kuid siis poolepealt lõpetab ära ja ei käivitu. Alles mingi 4-nda korraga läheb käima.
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
Roolimärk kustub ilusti ära? Ei jää punaseks käivitamise ajal?Pihtje kirjutas:Tere
Kaabel järgi ehk näitab midagi.
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."