VW T5 Multivan Highline uus klappvõti?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Taavi_R
Huviline
Telefon: 56281116
Kontakt:

VW T5 Multivan Highline uus klappvõti?

Lugemata postitus Postitas Taavi_R »

Tere. Ehk oskab keegi soovitada, kust võiksin saada T5 Multivan Highlinele mõistliku hinnaga uue klappvõtme millel oleks peale kinni/lahti nupu küljes ka nupud mõlema el. küljeukse avamiseks/sulgemiseks nagu originaalis. Ma ei ole küll esindusest küsinud, aga arvan, et see sinna mõnesaja € kanti jääb vast. Olen kuulnud, et tavalised klappvõtmed maksavad kuskil paar kolmsada € esindusest tellides. Vb on see mingi vale info, ei tea. Ehk on mingi alternatiivne koht kust saaks toimiva asja veidi soodsamalt. Teadjamad mehed rääkige. :D

Parimat,
Taavi
Valuvelgede taastamine Keilas - http://www.veljemeister.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
TIG - keevitustööd

Kasutaja avatar
vredestein
Veteran
Telefon: 5045339
Auto: Derby Mk1 1980
Tänanud: 119 korda
Tänatud: 53 korda

Re: VW T5 Multivan Highline uus klappvõti?

Lugemata postitus Postitas vredestein »

Pakun ,et esindusest! tavalise võtme hind jääb sinna 150-200 kanti.
b6 oma ca 150€
küsi ikka enne esindusest kui mingit kasutatud junni ostma hakkad.Ega sa ju igapäev võtmeid ei osta.
Viimati muutis vredestein, 08 Nov 2015, 10:17, muudetud 1 kord kokku.
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339

Taavi_R
Huviline
Telefon: 56281116
Kontakt:

Re: VW T5 Multivan Highline uus klappvõti?

Lugemata postitus Postitas Taavi_R »

Ei osta jah. Olen kuskilt kuulnud, et lukuabi vms kaudu saab ka igasugu võtmeid teha, aga ei ole seda varianti veel uurinud. Väidetavalt saab sealt start/stop nupuga autodele võtmeid/pulte koos ümberkodeerimisega vms. Täpsemalt siis uus e60 võti/pult koos kodeerimisega oli saadud sealt 180€ eest. Mõtlesin, et ehk kellegil on siin kogemusi olnud. Aga eks ma siis uurin mõlemast kohast, esindusest ja lukuabist, vaatab mis nad siis räägivad.
Valuvelgede taastamine Keilas - http://www.veljemeister.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
TIG - keevitustööd

Vasta

Mine “Elektroonika”