Mured/Ettepanekud/Lahendused
- marzipan
- Veteran
- Telefon: 5277418
- Auto: VW Beetle 1200 (Instagram @marzipan_beetle) VW LT28 (Instagram @kuudik_vanlife)
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 114 korda
Re: Mured/Ettepanekud/Lahendused
Pilt ka. Kui hetkel on android versioon, siis pärast selle Request desktop site linnukese valimist peaks tulema päisesse ka valik PC versioon, automaatselt ta vist ise kohe PC'le üle ei lähe.
► Näita Spoilerit
Viimati muutis marzipan, 20 Nov 2015, 08:18, muudetud 1 kord kokku.
EVWK juhatuse liige jaanuar 2015- jaanuar 2023
-
- Huviline
- Auto: Ford S-max ST
- Kontakt:
tiba küll teisest teemast.. ei taha külll s***a ventikasse visata modedele mingitele kes mingit alamgruppi haldavad.. et kui mingi OT on olnud siis kohe krapsatakse kaela. kuid just toon näiteks selle ''huviliste autod'' alamfoorumi. just häirib se teemade pealkirjade omalooming.. et kellegile ära panemine või asi... ajate reegleid siis ajage.
Tagaveo ja nelikveo vahe on see, et nelikveoga sõidad kraavis kaugemale.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Oskad näiteid tuua?Pilk kirjutas:tiba küll teisest teemast.. ei taha külll s***a ventikasse visata modedele mingitele kes mingit alamgruppi haldavad.. et kui mingi OT on olnud siis kohe krapsatakse kaela. kuid just toon näiteks selle ''huviliste autod'' alamfoorumi. just häirib se teemade pealkirjade omalooming.. et kellegile ära panemine või asi... ajate reegleid siis ajage.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Kontakt:
sina
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Arvasin seda. Mis minu auto pealkirjas valesti on?Pilk kirjutas:sina
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Nii peab äkki olema?
VW Bora 1.9 110kw - rako
VW Bora 1.9 110kw - rako
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Minu point on pigem selles, et miks jäin mina ette mitte alkeemik?R36 kirjutas:Nii peab äkki olema?
VW Bora 1.9 110kw - rako
-
- Huviline
- Kontakt:
lähemalt lugedes selgus et seal on KUI lisada litraaz.. et pole kohustuslik.. ja rako jäi hetkel ette kuna oli esimene nimi mis oli nimekirjas eespool..
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Tsiviliseeritud inimesed nagu me oleme suutsime kõik kodarad ja kaikad lahendada PS isPilk kirjutas:lähemalt lugedes selgus et seal on KUI lisada litraaz.. et pole kohustuslik.. ja rako jäi hetkel ette kuna oli esimene nimi mis oli nimekirjas eespool..

-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 117 korda
Selle jutu peale läksin spetsiaalselt üle kontrollima oma auto teema pealkirja korrektsust, kuigi juba enne kui teema tegin lugesin selle teema läbi. Seega peaks ikkagi kõik okei olema. Tundub jah vähe infot võrreldes enamustega, kuid see info polnud kohustuslik.
Viimati muutis alkeemik, 26 Nov 2015, 09:52, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56987433
- Auto: VW G6 Variant
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Minu mure selline:
https://www.inforegister.ee/80353310-EE ... -telefonid
Kontrollige kõik avalik info üle, mulle ei meeldi see. Aitasin autolehte kunagi, aga kogutänu läks kellegile teisele, minu tehtud tööga.
Kontrollige kõik avalik info üle, mulle ei meeldi see. Aitasin autolehte kunagi, aga kogutänu läks kellegile teisele, minu tehtud tööga.
Selle infoga peaksid Sa juhtkonnale otse pöörduma, et tekkinud olukord saaks kiiremini lahenduse leidnud. Üks juhatuse liikmetest peab ennast sisselogima inforegistrisse ning saab seal EVWK all andmed muuta.Piktor kirjutas:Minu mure selline:
Daodejing §70-71
http://vw-life.lv/
- marzipan
- Veteran
- Telefon: 5277418
- Auto: VW Beetle 1200 (Instagram @marzipan_beetle) VW LT28 (Instagram @kuudik_vanlife)
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 114 korda
Ma ei tea kes seda Inforegistrit haldab, aga Äriegistris on kõik korrektne:Piktor kirjutas:Minu mure selline:
https://ariregister.rik.ee/lihtparing.p ... 1&lang=est" onclick="window.open(this.href);return false; Vali sealt nr. 2 Eesti Volkswageni Klubi ja siis uuelt lehelt Kehtiva registrikaardi väljatrükk
Uurin seda Inforegisti asja tuleval nädalal ja lasen kontaktandmed õigeks muuta. Tänan selle tähelepaneku eest.
Viimati muutis marzipan, 02 Dets 2015, 08:08, muudetud 4 korda kokku.
EVWK juhatuse liige jaanuar 2015- jaanuar 2023
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Register OÜ (https://www.inforegister.ee/kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;) kontaktid on lehel täitsa saadaval. Tegu äriühinguga, kes pakub teenust, mis baseerub enamjaolt äriregistril. Ühe suure osana kindlasti ka kasutajate tagasisidel.
Äriregister (https://ariregister.rik.ee" onclick="window.open(this.href);return false;) on ikka Eestis ametlik kanal, kus info äriseadustiku mõttes äriühingutega. 

Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Neid registreid on mitu mitu kes pakuvad seda "teenust". Minumeelest on kõige õigek ikka RIK ist vaadata äriühingute kontaktinfot.
Käes on juba jõulukuu, aga...

► Näita Spoilerit

Viimati muutis Etzi, 04 Dets 2015, 15:09, muudetud 1 kord kokku.
Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~
-
- Veteran
- Tänanud: 784 korda
- Tänatud: 110 korda
Pead ikka ise tegema etzi! Kord aastas võib juu jõulude puhul! 

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Paneks see aasta siis selle saega tegelase üles - ikkagi jõulukuu, kuusepuu metsast kojutoomise aeg...
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Maitea kas on läbi käinud aga huviliste/klubiliste autoteemasid võiks ka saada sorteerida samamoodi nagu autoostu abi vms või turg kus iganes see võimalik on.
Jube tüütu on mingi konkreetse mudeli kohta teemasid sorteerida
Jube tüütu on mingi konkreetse mudeli kohta teemasid sorteerida

Käis läbi. Vähemalt kolm korda. Minu meelest nõuab vaid teatud parameetrite loomist teema loomisel. Hetkel me teame kuidas pealkirja tuleb teha ja see on lausa reeglites kirjas - seega võiks asja ära teha. Kunagi tahtsin leida kõik B3-d ja T3-d suhteliselt raske teema oli.
Ilmselt sellise funktsiooni sisselülitamine teeb kõikidel pealkirja teemad tühjaks, kuid korraks tunda ebamugavus on õiglane hind edaspidise mugavuse eest.
Ilmselt sellise funktsiooni sisselülitamine teeb kõikidel pealkirja teemad tühjaks, kuid korraks tunda ebamugavus on õiglane hind edaspidise mugavuse eest.
Daodejing §70-71
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1.9TDI '97
Kui saadetud ega väljaminevate sõnumite seas ei ole minu välja saadetud sõnumit siis see tähendab, et ei läinud mingil põhjusel läbi? Mõtlen just seda et ta kuskil mujal ei saa ju ripakil olla? Võimalik et mul nett pani pange vms ja seetõttu küsin.
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Jah, ilmselt siis läks midagi valesti.ValgeVälk kirjutas:Kui saadetud ega väljaminevate sõnumite seas ei ole minu välja saadetud sõnumit siis see tähendab, et ei läinud mingil põhjusel läbi? Mõtlen just seda et ta kuskil mujal ei saa ju ripakil olla? Võimalik et mul nett pani pange vms ja seetõttu küsin.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1.9TDI '97
Jätsin vist pealkirja kirjutamata. Praegu igatahes läks ilusti läbi.
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Kui pealkiri jääb kirjutamata, siis tuleb teade "Uut sõnumit tehes pead sisestama pealkirja".ValgeVälk kirjutas:Jätsin vist pealkirja kirjutamata. Praegu igatahes läks ilusti läbi.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi