Minul vaja muidugi vasakpoolse rooliga masinale kundepoolset.
T4 keredetailid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
T4 keredetailid
Tere. Oleks vaja teada kas on võimalik eestist pildil kujutatud detaili soetada.

Viimati muutis dragstar, 07 Dets 2015, 18:43, muudetud 1 kord kokku.
- marco
- Huviline
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: T4 keredetailid
Antud tüki kood peaks olema 701801174. Eestist ei tea, aga mujalt saab küll. Näiteks siit: https://www.brickwerks.co.uk/index.php/ ... -2404.html
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma võin sulle tugeva kerega terve bussi müüa 

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Kindel, et tugeva kerega. Niipalju kui mina neid näppinud olen on kõik ühesugused mädad, kui just pole juba keevitatud. Panen praegu kahest bussist ühte kokku. Väljast polnud nagu vigagi bussidel, aga kui käiama hakkad siis pole miskit head. Uue tiiva, koopa äre ja välise karbi ostsin uued. Aga seda pildil olevat juppi ei leidnud.rako kirjutas:Ma võin sulle tugeva kerega terve bussi müüa
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Huvitav, et see nii läbi on. Ma tegin 2a tagasi ära kõik keretööd. Jah on kõik kõva
Aga see koht oli mul kerge roostega vaid.

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Aitäh. Aga mul selle tellimisega ei ole häid kogemusi. Prooviks eestist leida, kui ei ole siis tuleb vana ära lappida.
marco kirjutas:Antud tüki kood peaks olema 701801174. Eestist ei tea, aga mujalt saab küll. Näiteks siit: https://www.brickwerks.co.uk/index.php/ ... -2404.html