Kui soita otse,siis rool paigal aga koige rohkem häirib see just siis kui hakkad vaikselt rida vahetama voi läbid sujuvat kurvi ornalt keerates rool nagu keerab jupp jupi haaval ja tagasi samuti.Raske on seda seletada aga ta ei fibreeri vaid liigub kindla intervalliga.Ykspäev jäi nagu pisut kinni ja kui siis joulisema liigutuse tegin siis kadus pea päevaks ära. Järgmisel päeval oli jälle tagasi ja tunda oli seda ka seistes rooli keerates. Väga häiriv on see just siis kui soidad pikalt mööda maanteed ja siis yritad yhe näpuga kergelt rooli keerata jääks nagu kinni hetkeks ja siis jonksutades keerab.
Segane jutt aga paremini seletada ei oska.

teine asi,mis väga häirib on kummide urin,nagu oleks laagrid läbi. Mul Jetta 2012 tööautoks ja selle ma midagi sellist ei ole täheldanud.! Eriti hull on maha pidurdades enne seisma jäämist ja pikalt 100ga soites.see jouramine lihtsalt käib muusikast ka yle. Cood Year on siis firma. Keegi kuskil pakkus välja ,et lasta kummid täita lämmastikuga...! On sellest keegi midagi kuulnud.!?
Ja kuna suht vähe on selle margikohta juttu ja mina suht uus VW omanik,siis voiks siia ka muid aruteluid jne. lisada. Näiteks votaks yles selle tagasilla teema,kuidas saada see ikkagi vaikima ilma,et peaks iga natukese ajatagant sadulaid vahetama.Jne.
Tänud neile,kes viitsivad oma arvamusi jagada ja neile kes jätavad teemast mööda kommentaarid kirjutamata.!

Parimat.!