Kalendril on muidugi ainult üks otstarverako kirjutas:
Jajah tundub nagu kotisees põrsa ostmine.

Mina igatahes tegin ostu ära e-poes , kellegile ei näita , eriti Rakole

Kalendril on muidugi ainult üks otstarverako kirjutas:
Ütlen ausalt. Ma ei viitsiks terve aasta mk2 oma seinal vaadata. Loodan, et keegi ei solvu.Stollu kirjutas:Kalendril on muidugi ainult üks otstarverako kirjutas:
Mina igatahes tegin ostu ära e-poes , kellegile ei näita , eriti Rakole
nii palju kui mina tean, kilesse pakitutel kalendritel on tagaküljel piltidest ülevaade olemas, vähemalt osadel nendest kindlasti...jürts kirjutas:Minu teada pole kunagi varem ka avaldatud kalendrite pilte,nagu ka Piku ei demo kuskil lowliferi kalendrit täies hiilguses.Isegi poodides müüdavad kalendrid on ju tihti kilesse pakitud.Ja mis seal kalendris neist autodest ikka vahtida?Kuupäevi peaks ikka vaatama ju![]()
Mina arvan,et su skeptilisus on üle võlli ja sa alahindad klubi tegijaidrako kirjutas:(Y) Mina tänan!
E: Kahjuks ei saa me end LL iga võrrelda, kuna seal on niikuinii väga tugev filter ees, et üldse autod pildile saaks. Seega ma arvan, et minu skeptilisus siinkohal oli õigustatud.
Kas kalendris on punaselt(või mõne muu värviga eristatult) riigipühad sees?marzipan kirjutas:Mul on hea meel teatada, et müügile saabus EVWK kalender 2016, kus on meie enda huviliste/klubiliste autode pildid. Kalender asub siin http://www.vwklubi.eu/e-pood/tooted/evw ... 016-detail
Kuna ma kavatsen tellida esialgu 20 tk, siis kiiremad saavad kalendri kätte juba enne jõuleKalendrid peaksid minuni jõudma järgmisel nädalal. Seega kui Sa praegu ostad, siis pead veel natukene kannatama, enne kui kätte saad
Minu suurimad tänud SanderS'ile kes oli mulle väga suureks abiks kalendri kujundamisel.
On küll märgitudtito kirjutas:Kas kalendris on punaselt(või mõne muu värviga eristatult) riigipühad sees?marzipan kirjutas:Mul on hea meel teatada, et müügile saabus EVWK kalender 2016, kus on meie enda huviliste/klubiliste autode pildid. Kalender asub siin http://www.vwklubi.eu/e-pood/tooted/evw ... 016-detail
Kuna ma kavatsen tellida esialgu 20 tk, siis kiiremad saavad kalendri kätte juba enne jõuleKalendrid peaksid minuni jõudma järgmisel nädalal. Seega kui Sa praegu ostad, siis pead veel natukene kannatama, enne kui kätte saad
Minu suurimad tänud SanderS'ile kes oli mulle väga suureks abiks kalendri kujundamisel.
Kui sa valisid epoes õige pakkeviisi, siis kindlasti...muul juhul saadetakse see sulle ajalehe sisse keeratuna...tito kirjutas:Ps. kas kalendrid on mingis vineerist kaitsekastis, et neid ära ei lõhuta ?
Bliiiin ma lahmisin seal vastuseid vasemale paremale, nüüd vaatan, et olen pannud kättesaamise kohaks Kunda KonsumEtzi kirjutas:Kui sa valisid epoes õige pakkeviisi, siis kindlasti...muul juhul saadetakse see sulle ajalehe sisse keeratuna...tito kirjutas:Ps. kas kalendrid on mingis vineerist kaitsekastis, et neid ära ei lõhuta ?
Bliiiin ma lahmisin seal vastuseid vasemale paremale, nüüd vaatan, et olen pannud kättesaamise kohaks Kunda KonsumEtzi kirjutas:Kui sa valisid epoes õige pakkeviisi, siis kindlasti...muul juhul saadetakse see sulle ajalehe sisse keeratuna...tito kirjutas:Ps. kas kalendrid on mingis vineerist kaitsekastis, et neid ära ei lõhuta ?
Hetkel on koostatud 11 kalendri arvetR36 kirjutas:Kas maagiline 20 piir on ületatud ja keegi jääb juba esimese tellimusega ilma ka?