salongiventika vahetamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56503745
- Auto: Audi q7. Multivan
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
salongiventika vahetamine
Tere,kui keeruline ettevõtmine see on? Mõnel autol tuleb armatuur maha kiskuda-kuidas passatil on? Tegu siis 5,5 passatiga!
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: salongiventika vahetamine
Peaks kindalaeka eemaldamisega ilusti vahetatud saama. Isiklikult küll proovinud pole aga kui kindalaegas oli eest ära, siis oli ruumi seal päris palju ja mäletamistmööda ka vaatasin, et saab vajadusel ilusti salongiventika kätte.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
Saab kätte jah kui kindalaegas eest ära, natuke meelitamist ja vandumist, aga kuidagi ta sealt välja tuli (sõber enda omal vahetas, ma tegelesin tema auto mingi muu asja timmimisega samal ajal).
Viimati muutis dellu, 14 Dets 2015, 17:50, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Telefon: 55927479
- Auto: Volkswagen Passat 1,8 TURBO 110kW
Ei ole midagi keerulist - kindalaegas on paari torx kruviga kinni, kui see eest, siis saad mootorile ligi. Kui mootor lahti kruvitud, siis keera mootorit mingi 90 kraadi ja siis mahub ilusti välja
Kõige suurem vaev oli endal airbagi lüliti lahti ja hiljem tagasiühendamine
Kõige suurem vaev oli endal airbagi lüliti lahti ja hiljem tagasiühendamine

-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
Kindalaegas jah lihtne, aga just mootori kättesaamisega ta seal midagi mässas jah.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
-
- Huviline
Selline küsimus et kui kurvi minnes salongiventikas hakkab vähe tugevamat häält tegema kas siis on võllil lõtk sees ja kuulub väljavahetamisele?
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
Lõtks sees vb tõesti aga mul kiunus vahel ja lasin wd40JETTAMEES kirjutas:Selline küsimus et kui kurvi minnes salongiventikas hakkab vähe tugevamat häält tegema kas siis on võllil lõtk sees ja kuulub väljavahetamisele?
Kui harjad veel kestavad proovi vana remontida. Võin aidata maha võtta kui oled harjumaalt ja viitsid tulla mu maja ette.
-
- Huviline
- Auto: 4.2/1.8T/2.0T
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 2 korda
Kas selline variant on ka võimalik, et ventikas ei suuda enam max pööretega töötada? Aitab ainult uus? Teises masinas puhub oma 2x kõvemini.
Roolide nahatamine/polsterdustööd.
-
- Huviline
Mul ka tekitas ka mingit imelikku käginat - võtsin lahti ja puhastasin ära (jube tolmune oli) ja WD-40 selga ja peale seda on nüüd paar nädalat kenasti koostööd teinud, vist hakkas isegi kõvemini puhuma. Kindel on aga see, et vaiksetel pööretel on vaiksem.
-
- Huviline
minu omal on vist lõtk sees Kurvi võttes ja pidurdades-kiirendades hakkaks nagu kuskile vastu käima õrnalt! Lahti saan ise võetud kuid tänud abieest sellegipoolest!
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma just eelmine nädal vahetasin salongi venti.
Vahepeal nagu kiirendades ja pidurdades võttis pöördeid ülesse aga muidu vaikus. Ja võimsus ka nagu viimasel ajal oli madalam.
Vahetamine ise võttis võibolla 15-20minutit kõihe kehvemad on need kruvid mis on ventila üleval ääres sinna sobib hea väike narre koos torx otsga siis ei ole vaja vanduda
Vahetusel tuleb vaid meeles pidada, et kliimaga/kondiga/ilma on kõik erinevad vendid.
Vahepeal nagu kiirendades ja pidurdades võttis pöördeid ülesse aga muidu vaikus. Ja võimsus ka nagu viimasel ajal oli madalam.
Vahetamine ise võttis võibolla 15-20minutit kõihe kehvemad on need kruvid mis on ventila üleval ääres sinna sobib hea väike narre koos torx otsga siis ei ole vaja vanduda

Vahetusel tuleb vaid meeles pidada, et kliimaga/kondiga/ilma on kõik erinevad vendid.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui võllil on pikisuunas lõtk sees siis võib korpusse käia küll, iseasi kuidas seda kõrvaldada.JETTAMEES kirjutas:minu omal on vist lõtk sees Kurvi võttes ja pidurdades-kiirendades hakkaks nagu kuskile vastu käima õrnalt! Lahti saan ise võetud kuid tänud abieest sellegipoolest!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ega ma ei leia, et seal on üldse mõistlik midagi remontima hakata. Mina võtsin lammutusest uue(vana) ja toimis ideaalselt.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
Kui saladus ei ole, siis mis nende eest lammarites küsitakse?rako kirjutas:Ega ma ei leia, et seal on üldse mõistlik midagi remontima hakata. Mina võtsin lammutusest uue(vana) ja toimis ideaalselt.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Mina maksin 50
Viimati muutis rako, 16 Dets 2015, 15:22, muudetud 1 kord kokku.