Johhaidii. Suure töö tahad ette võtta

Kõik on tehtav, aga oskuste ja kogemuse puudumisel väga ajanõudlik. Alustame otsast
Nii on keeruline üheselt öelda kuidas tööle saada ja kustkohast vool võtta selle jaoks. Lihtne on võtta elektriskeem ette ning siis ajada näpuga järge mis värvi juhe kuhu läheb. Kaablimajandust on piisavalt. Mina enda omad paigaldasin nii nagu originaalis on. Võtsin varuosa auto pealt kogu vajamineva juhtmestiku täies pikkuses ning paigaldasin täpselt samade kohtade peale juhtmed kust ma need alguses lahti lõikasin.
Mina isiklikult vahetaksin terve armatuuri ära...soliidsem tulemus peaks jääma. Armatuuri vahetus ka jällegi tükk tööd, aga kuna sul plaanis niikuinii mõnuga kaabeldust teha siis ongi mugavam.
Kui sa ütled, et käetoe värk on sinu jaoks keeruline siis tuleks kogu eelnev ammugi ära jätta. Mina endale paigaldasin käetoe koos B5.5 pealt pärit kässari kangiga. Istus ilusti.
See kas on mõtet panna tagumisi el. aknaid on ikka sinu enda otsustada. Lihtsam on jätta vändaga aknad, aga lisa poolest on tagumised el. aknad ju head. Paigaldamiseks tasuks samamoodi haarata varuosa autost kaasa kogu juhtmestik alustades kõikide uste juhtmestikega ja siis piilaritest edasi....pmst terve salongi juhtmestik ja sealt vajalik välja sorteerida. Kui tahad panna B5.5 tagumisi el. akende mootoreid peaksid vahetama ka CCM-i, esimesed el. akende mootorid, ja kellaploki (teoorias ka kliimaploki) B5.5 omade vastu. Tagumised B5 el. akende mootorid oleks mul sulle pakkuda.
Pika jutu kokkuvõte on selline, et kui sa pead käetoe paigaldust raskeks siis ei tasuks mittemidagi ette võtta. Kui aga julgust ja hakkamist on siis anna, aga minna. Lõppeb see ilmselt paljude murdunud tüüblite ja kinnitustega jne ja aega võtab ikka hea mitumitu päeva. Kus sellise varustusega autot varuosadeks pakutakse kui küsida tohib? Võid ka PS-i kirjutada.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.