Autoks siis 1.9 TDi 66 kw 2000.a.Golf.Kuna käigukast otsustas lõpetada töölepingu minuga ,sai soetatud uus kast.Vahetamisel selgus ka ,et kahemassiline hooratas on saba andmas.Arutasime siis asja nii ja naapidi.Lõpuks langes valik Valeo kit-komplektile.Komplektis -hooratas,siduriketas.sidurikorv,survelaager ja kõik poldid.Hooratas ühemassiline,siduriketas leevendus vedrudega.Sai siis see komplekt külge laotud,ilma probleemideta.Hetkel olen sellega küll vähe sõitnud aga ei kurda.Vibra poolest sama nagu ennem.Hulgim sahinaid ja kolinaid on kadunud.Ise olen rahul.
Aga on üks küsimus.Esimene käik ei lähe sisse kui auto veereb.Isegi väiksel kiirusel mitte.Seisval autol läheb ilusti.Ülejäänud käigud töötavad üles ja alla ilusti.Muidugi oli see 1se käigu jant ka eelmise kastiga.Kas see peabki nii olema?
Kui ma uurisin siis foorumis hoorataste kohta ,leidsin ühe teema ,kus keegi maadles sama murega.Tema sai lahenduse,regullides kasti peal olevaid liigendeid,mis on ühenduses käigukangiga.Täna otsisin ka seda teemat aga enam ei leidnud,