Tere,
Autol on probleemiks see, et külmalt ei taha hästi käivituda. Umbes kolmanda käiamisega läheb tööle, kui auto üsna pea välja suretada peale seda kui mootor käima läks, siis läheb uuesti kohe ka normaalselt käima. Sooja mootoriga läheb normaalselt käima.
On kellelgi kokkupuudet olnud sarnase veaga ning oskab öelda, mida peaks esimena vaatama/kontrollima?
G3 1,8 55kw külmalt ei taha käivituda
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: G3 1,8 55kw külmalt ei taha käivituda
Mul on Vento 1.8 66 kw ja täpselt sama teema.. ise pakkusin , et sellel masinal keegi küünla üle keeranud ja siis mingi x küünal seal aga..ma ei usu et sellest..kuna alguses toitis..kas lambda ehk teeb midagi?...või süütepool..ehk leiame koos siin vastuse juba ! 

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Tavaliselt on sellised juhtumid vigase süütepooli tunnused, mittekäivitumisel on kuulda ka pooli juurest kapoti alt sädeme ülelöökide hääl.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Sai uuritud ühelt asjatundjalt ja tema vastus oli üsna konkreetne..temp andur vahetus.! Ja mul endal ongi see andur läbi kuna ei näita armatuuril midagi..ma algatuseks vahetan selle välja ja vaatan mis siis teeb!