Golf 3 tagaluuk kinni ja ei avane
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 tagaluuk kinni ja ei avane
Tere, mure golf 3 tagaluugiga. Tundub et on lukus aga kuidagi nupust vms avatav ei ole ja võti ka ei keera. Kuidas kõigelihtsamini luuk lahti saada?
Re: Golf 3 tagaluuk kinni ja ei avane
Aitaks ka, kui mainiks, mis süsteem masinal peal on.
Kesklukustus ? (Nagu ma aru olen saanud, siis tehasepoolset kesklukustust vist ei olnudki ?)
Võtme auk kindlasti mustust täis. Vähestel töötab see nii pidi.
Kesklukustus ? (Nagu ma aru olen saanud, siis tehasepoolset kesklukustust vist ei olnudki ?)

Võtme auk kindlasti mustust täis. Vähestel töötab see nii pidi.
-
- Veteran
- Auto: Golf Mk2 1.6TD '91 & Transporter 2,5TDI 03a. Transporter Kombi 2,5TDI 01a.
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Kui tegemist tavalise luukpära golf3-ga siis kerge,luugi sisemine katteplastik maha. Sealt juba võimalik vardast kinnivõtta ja alumine lukk avada. Universaal golf3-ga oli asi kehvem selle luugisisese plastikkatte eemaldamine tervelt.kaspara kirjutas:Tere, mure golf 3 tagaluugiga. Tundub et on lukus aga kuidagi nupust vms avatav ei ole ja võti ka ei keera. Kuidas kõigelihtsamini luuk lahti saada?
Transportteenused! Treileri ning autoveokonna rent - 56950650
Seda süsteemi mis masinal peal on, ei oska öelda. Igatahes kui sees lukku vajutasid uksed siis läks teinepool ka ise 
Jah ja arvasin ise et ka lukuauk mustust täis.
Aga kas se tagaluugi katteplastik on ainult tüüblitega ja tõmban lihtsalt eest ära?
Tegu siis luukpära masinaga

Aga kas se tagaluugi katteplastik on ainult tüüblitega ja tõmban lihtsalt eest ära?
-
- Veteran
- Auto: Golf Mk2 1.6TD '91 & Transporter 2,5TDI 03a. Transporter Kombi 2,5TDI 01a.
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Plastikul seal selline auk kust saab käega luuki kinni tõmmata,seal sees üks kruvi lahti keerata. Peale seda rahulikult plastik ära tõmmata.kaspara kirjutas:Seda süsteemi mis masinal peal on, ei oska öelda. Igatahes kui sees lukku vajutasid uksed siis läks teinepool ka ise
Transportteenused! Treileri ning autoveokonna rent - 56950650
Ühesõnaga, kesklukku puldiga ei olekaspara kirjutas:Seda süsteemi mis masinal peal on, ei oska öelda. Igatahes kui sees lukku vajutasid uksed siis läks teinepool ka ise

Endal tuleb juba peale kruvi ära võtmist käepideme august kõvemini tõmmates terve plastik ära. Kruvikaga seal ei ole vajalik ääre taga mässama hakatakevva kirjutas:Plastikul seal selline auk kust saab käega luuki kinni tõmmata,seal sees üks kruvi lahti keerata. Peale seda rahulikult plastik ära tõmmata.