Mure golf 4 keskluku puldiga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58183554
- Auto: Vw Golf 3
Mure golf 4 keskluku puldiga
Tervist, autoks 1999aasta vw golf4. Hetkel siis niiet olemas oleva võtmega millega lahti lukku keerasin käima jne on 2 nupuga pult. Kuna juhiukse ukselukk andis saba ja võtmega enam ei keeranud sai ostetud kasutatud pult passat b5 oma 3 nupuga, nüüd ongi küsimus selles,et kas on varianti seadistada see et kesklukk töötaks tolle puldi pealt ? Leidub koduseid vahendeid mida ise proovida või ainult arvutiga proovida kodeerida ? Orig 2 nupuga pult lõpetas lihtsalt üks kaks töötamise vahetasin patareid ära proovisime arvutiga kodeerida, aga ei andnud tulemusi ..
Ettetänades Jaanis
Ettetänades Jaanis
Life is too short to drive slow !!
-
- Klubiline
- Auto: VW golf TDI
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 20 korda
Re: Mure golf 4 keskluku puldiga
https://www.youtube.com/watch?v=eQVRVcTZzus" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.
-
- Huviline
Kurjamit selle sisteemaga küll ei toiminud, omast arust tegin samamoodi aga ei miskit ei tunnistanud seda b5 passati pulti
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Minu teada 2 ja 3 nupuga puldid omavahel vahetatavad ei olnud (kui just ccm-i ei hakka vahetama). Kui valida teist pulti siis peaks olema ka kahe nupuga ja sagedus sama mis vanal (puldi peal peaks kirjas olema).
-
- Huviline
Prr, peab kellegi targema poole pöörduma..
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
On ikka, kuid teatud piirides. Näiteks paljud 2 nupuga puldid mis mulle tulevad on sees tegelikult 3 nupuga. Kest ümber lihtsalt teine.J.Aru kirjutas:Minu teada 2 ja 3 nupuga puldid omavahel vahetatavad ei olnud (kui just ccm-i ei hakka vahetama). Kui valida teist pulti siis peaks olema ka kahe nupuga ja sagedus sama mis vanal (puldi peal peaks kirjas olema).
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
2 ja 3 nuppu on tõesti vahetatavad, pigem on küsimus kas ajastu on sama. Ehk siis niiöelda kahte tüüpi on neid. Otsi keegi kaabliga kutt, kes näeb kohe programmis ära, kas see pult üldse sobiks ja teeb ka sidumise ära. R36 saab sind kindlasti lõuna pool aidata.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
Kas keegi oskab öelda, kas '97 aasta passat b5'l on samasugune pult nagu selles videos?romeoD kirjutas:https://www.youtube.com/watch?v=eQVRVcTZzus
Kui ma auto ostsin siis pulti polnud, on küll kaks võtit ja tellisin ebay'st sellise räbala puldi 35 raha eest ja no ei saa mina seda tööle.
Üle hakkab viskama juba see võtmega sisenemine, pidevalt lukud jääs