Sellest teemast päris palju juttu olnud , kui kõike ei jõudnud ka läbi lugeda ja reaalset vastust veale ei saanud ?
vaatasin õhulugejat ja seal see äär suht imelikus seisus omadega , samas see anduri juhtmelt on ka isolatsioon veidikene maas , kuid juhtmed tunduvad terved olema ?
Probleem ongi selles ,et vahepeal tõmbaks nagu autol hinge kinni ja siis veits hiljem nagu jälle toimib kõik , eriti olen täheldanud seda enne ristmikke seismajäädes ja uuesti kohalt ära minnes.
Diagnostika tehtud ja ei näita ka peale kundepoolse ABSi vea mitte midagi , turbo ja kõik nagu korras .
Õli ka lekib kuskilt , millest või kust viga otsida ? :/
mul ka taoline sümptom.mul probleem hoopis turbos sai ükskord turbo laiali võetud ja kogematta tegin puru piiraja mis ei lase labasi liiga kinni või mingi jubin oli igatahes ja peale selle vahepeal poob turbo kinni ja poob mootorit,ja pean gaasi pedaaliga mängima et hakkaks ilusti tööle
Viimati muutis varjudeemon, 08 Apr 2016, 11:27, muudetud 1 kord kokku.
Aga jäta diagnoostikaseade taha ning tee ring linnapeal - mõõda ära turborõhu, õhukululugeja info jms sõidu ajal. Kui kinni poob jälle, siis graafikus ju ära näha kust kala sisse tuleb. Tühikäigul kinni poomine - turbo kiilub füüsiliselt kinni, vaakumvoolik lekib ning ei liiguta normaalselt hooba, EGR lekib ja õhku vähe.
See "õli ka lekib" - kustkohast siis õli lekib? Võib seotud olla, ei pruugi just selle sümptomiga seotud olla.
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur