Seisupiduri mootor hiinast
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Seisupiduri mootor hiinast
Teema selline, et seisupiduri mootor vajab vahetust ja eestis küsitakse ta eest 250€ Ebays müüakse hiinakaid ca 65€ tk, kas keegi on ka ostnud ja julgeb soovitada, et on ka asi töödanud?
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
Re: Seisupiduri mootor hiinast
mul töötab ilusti hiinakas, aga ostetud sai mul aliexpressistimc kirjutas:Teema selline, et seisupiduri mootor vajab vahetust ja eestis küsitakse ta eest 250€ Ebays müüakse hiinakaid ca 65€ tk, kas keegi on ka ostnud ja julgeb soovitada, et on ka asi töödanud?
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
kohe järgmine mure, ma hakkasin tellima aga tuleb välja, et neid on kahte sorti mudeleid, üks on kuue hambaga, teine 12ga, kas ma pean mootori maha võtma või saab seda muud teed pidi ka teada?
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Mis aasta B6 sul on? 12 hambaga on uuematel (ca 2010+, ma arvan). Mina tellisin hiljuti 2007.aasta isendile ja tollel oli 6-torx. Samuti Aliexpressist.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
mul oli samamoodi 6 hambaline ja auto mul 2007 aastast
Viimati muutis volkar, 18 Juun 2016, 14:16, muudetud 1 kord kokku.
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
mure sai järje, mootar sai õige, ehk 6torx, aga ei võta auto omaks, kui arvuti juhe taha ja sealt käsklus anda, liigutab mootorit aga autos sees nupu alt mitte, kuid arvuti mingit errorit ei näita, kas on veel mingi nipp, et olen kuuld, et aku tuleb mingiks ajaks maha võtta või kuidagi restart teha?
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
teist mootorit liigutab salongist?imc kirjutas:mure sai järje, mootar sai õige, ehk 6torx, aga ei võta auto omaks, kui arvuti juhe taha ja sealt käsklus anda, liigutab mootorit aga autos sees nupu alt mitte, kuid arvuti mingit errorit ei näita, kas on veel mingi nipp, et olen kuuld, et aku tuleb mingiks ajaks maha võtta või kuidagi restart teha?
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
sai niipalju mängitud nende nuppudega, et järg läks juba käest aga vist vahepeal korra töötasid/ei töödanud nad koos ja vahepeal vist töötas ainult teine mootor, siis auto salongis vilkus viga aga kompuuter näitas null errorit ja salongist enam nupp üldse ei töödand, sai ainult kompuutriga liigutada.
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
nupus ei või asi olla?imc kirjutas:sai niipalju mängitud nende nuppudega, et järg läks juba käest aga vist vahepeal korra töötasid/ei töödanud nad koos ja vahepeal vist töötas ainult teine mootor, siis auto salongis vilkus viga aga kompuuter näitas null errorit ja salongist enam nupp üldse ei töödand, sai ainult kompuutriga liigutada.
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
see saaga sai lõpu, mul oli viga supportis hoopis, müüsin mootori maha ja teise auto peal töötab ilusti