Otsisin pikalt internetiavarustest, kui ka siit foorumist, kuid sobivat teemat ma siiski leidnud ei ole.
Pean otsima lahendust siit volkswageni foorumist abi, küll aga on minu autoks Seat ibiza 1.9 diisel vabalthingav 47kw mootoriga, aastaks 1996, kuid tehnika kattub täpselt golf 3-e omaga.
Mureks on mul tühikäigul suur vibratioon. Hakkasin siis vaikselt otsima ja uurima, ning sain teada kolm asja, mis peaksid seda mõjutama, sukk, mootoripadjad(3tk) ning käigukastipadi. Esimene asi oli sukk, kuna see oli juba peaaegu pooleks, kasu midagi. Siis sai vahetatud sillatala küljes olev mootoripadi samuti kasu mitte midagi. Viimaseks jäi kasti padi, ikkagi lahendust ei leia ning värin ikka sama. Kaks tagumist mootoripatja vahetamata, kuid sai logistatud ning raputatud mootorit ning ei anna sugugi tunda, et nood läbi oleksid.
Samuti sai ära tehtud ka väntvõlli ots vms.
Samuti lugesin kuskilt sellist infi et peaks kasutama kõige kallimaid tooteid, st. mootori ning kasti patju. Jutu järgi on teised jamad ning ei aita. Ise kasutasin keskmise hinnaklassi juures olevaid tooteid Topran jt.
Mis ma peaksin edasi tegema, mida veel üle vaadata ja uurida?

Lugupidamisega, Jürgen