Katuseluugi tihend! Kus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Katuseluugi tihend! Kus?
Proovi esindusest näiteks või Forssist. Milles muidu mure on?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Eitea täpselt miks sul uut vaja on, aga kui põhjuseks on leke või lagi märg, siis selle vastu aitab äravoolutoruse puhastus. Mul golfil oli samuti peale igat tibutamist lagi turvarihn jmp läbimärg, mõtlesin isegi kinni silikoonimisele. Puhastasin ees ja taga torud ära ja isegi täiesti padukaga on lagi ja kõik täiesti kuiv.
e36 325i coupe 95'- Audi A4 1.8t quattro 00, Golf 3 1.9sdi, A4 2.8Q, A4 1.8, Bmw 320i, Audi a6 171kw, Bmw 320i.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Mõtlesin sama, see kummiriba seal luugi ümber ei tihenda midagi, on vaid pilu täiteks.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
- Corra
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1,9TDI 4motion, Golf 2 16v
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Sellesuhtes et kui see tihent väga rabe ja õhuke juba, siis see vesi võib seal õige nurga alt tulles ka mujale sattuda, kui renni. Luugi tihend on minu teada tootmisest maas, võid uurida mingite uuemate autode luugi tihendeid, kas pikkused ja paksused sobivad või kuskilt tihendi kataloogist vms. sobiv otsida.
Ma usun et kõige lihtsam, kuid mitte odavam, oleks terve luugi mehhanismi vahetus, tihendeid pole eriti kunagi mitteühelegi asjale saada, vähemalt minu kogemusel.
e36 325i coupe 95'- Audi A4 1.8t quattro 00, Golf 3 1.9sdi, A4 2.8Q, A4 1.8, Bmw 320i, Audi a6 171kw, Bmw 320i.
Lekib kuid vihm sajabGTI kirjutas:Proovi esindusest näiteks või Forssist. Milles muidu mure on?

Kas saad pildid n2idata mis torud see on ja kus neid otsida?dekken kirjutas:Eitea täpselt miks sul uut vaja on, aga kui põhjuseks on leke või lagi märg, siis selle vastu aitab äravoolutoruse puhastus. Mul golfil oli samuti peale igat tibutamist lagi turvarihn jmp läbimärg, mõtlesin isegi kinni silikoonimisele. Puhastasin ees ja taga torud ära ja isegi täiesti padukaga on lagi ja kõik täiesti kuiv.
Ja mis mulle annab terve mehaniismi vahetust?dekken kirjutas:Ma usun et kõige lihtsam, kuid mitte odavam, oleks terve luugi mehhanismi vahetus, tihendeid pole eriti kunagi mitteühelegi asjale saada, vähemalt minu kogemusel.
Terve mehhanismi vahetus eriliselt midagi ei annakski, kui vaid selle et seda on lihtsam leida kui mingit x tihendit.
Katuseluugi äravoolu torud on katuseluugi klaasi tahalükkamisega näha ees mölemates äärtes pisikesed augud ja tagumisi näha pole, kuid nad seal on, välja tulevad nad küljepealt, küljepeal ukseavamisel on näha kummist tila, ürita seda surkida mingi pika juhtmega näiteks ja vala vett ja mingit pesuainet sisse, kindalsti kontrolli, kas jue on ikkak orralikult ühendatud ja ei ole lahtiselt kabiini jooksev
Katuseluugi äravoolu torud on katuseluugi klaasi tahalükkamisega näha ees mölemates äärtes pisikesed augud ja tagumisi näha pole, kuid nad seal on, välja tulevad nad küljepealt, küljepeal ukseavamisel on näha kummist tila, ürita seda surkida mingi pika juhtmega näiteks ja vala vett ja mingit pesuainet sisse, kindalsti kontrolli, kas jue on ikkak orralikult ühendatud ja ei ole lahtiselt kabiini jooksev