Tere.
Ehk on kellegil olemas, või teab linki, kus on olemas 1992 aasta VW Passati kapotialust elektriskeemi. Vaja oleks siis skeemi ajust mootorini ja mootorist kuni kaitsmekarbini, et mis värvi mis juhe ja mida teeb.
Ise olen leidnud golf3 ja jetta3 skeemid, kuid need on natuke erinevad.
Lisaks võib infot jagada aju pistiku kohta(juhtmete pin-ide tähendused koos värvidega)
1992 Passat Vr6 kapotialune juhtmestik
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: 1992 Passat Vr6 kapotialune juhtmestik
http://vwts.ru/vw_passat3_35i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vaata kas siit leiad midagi (skeemid on allpool), ingliskeelsed kipuvad tavaliselt olema usa-variandid.
vaata kas siit leiad midagi (skeemid on allpool), ingliskeelsed kipuvad tavaliselt olema usa-variandid.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Saaksid golf 3 skeemi mulle näidata, oleks vaja.ahti85 kirjutas:Tere.
Ehk on kellegil olemas, või teab linki, kus on olemas 1992 aasta VW Passati kapotialust elektriskeemi. Vaja oleks siis skeemi ajust mootorini ja mootorist kuni kaitsmekarbini, et mis värvi mis juhe ja mida teeb.
Ise olen leidnud golf3 ja jetta3 skeemid, kuid need on natuke erinevad.
Lisaks võib infot jagada aju pistiku kohta(juhtmete pin-ide tähendused koos värvidega)
e36 325i coupe 95'- Audi A4 1.8t quattro 00, Golf 3 1.9sdi, A4 2.8Q, A4 1.8, Bmw 320i, Audi a6 171kw, Bmw 320i.
-
- Huviline
- Telefon: 55627674
- Auto: VW Passat B6
Sealt on raske otsida kui väga seda välismakeelt ei mõistaGTI kirjutas:http://vwts.ru/vw_passat3_35i.html