Katuseluugi tihend! Kus?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
rusja
Uustulnuk
Katuseluugi tihend! Kus?

Lugemata postitus Postitas rusja »

Keegi teab kus ma saan osta UUS katuseluugi tihend?
VW Vento 1994a.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: Katuseluugi tihend! Kus?

Lugemata postitus Postitas GTI »

Proovi esindusest näiteks või Forssist. Milles muidu mure on?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

dekken
Huviline
Auto: VW Golf 3 1.9SDI

Lugemata postitus Postitas dekken »

Eitea täpselt miks sul uut vaja on, aga kui põhjuseks on leke või lagi märg, siis selle vastu aitab äravoolutoruse puhastus. Mul golfil oli samuti peale igat tibutamist lagi turvarihn jmp läbimärg, mõtlesin isegi kinni silikoonimisele. Puhastasin ees ja taga torud ära ja isegi täiesti padukaga on lagi ja kõik täiesti kuiv.
e36 325i coupe 95'- Audi A4 1.8t quattro 00, Golf 3 1.9sdi, A4 2.8Q, A4 1.8, Bmw 320i, Audi a6 171kw, Bmw 320i.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Mõtlesin sama, see kummiriba seal luugi ümber ei tihenda midagi, on vaid pilu täiteks.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Kasutaja avatar
Corra
Huviline
Auto: VW Passat B5 1,9TDI 4motion, Golf 2 16v
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Corra »

Sellesuhtes et kui see tihent väga rabe ja õhuke juba, siis see vesi võib seal õige nurga alt tulles ka mujale sattuda, kui renni. Luugi tihend on minu teada tootmisest maas, võid uurida mingite uuemate autode luugi tihendeid, kas pikkused ja paksused sobivad või kuskilt tihendi kataloogist vms. sobiv otsida.

dekken
Huviline

Ma usun et kõige lihtsam, kuid mitte odavam, oleks terve luugi mehhanismi vahetus, tihendeid pole eriti kunagi mitteühelegi asjale saada, vähemalt minu kogemusel.
e36 325i coupe 95'- Audi A4 1.8t quattro 00, Golf 3 1.9sdi, A4 2.8Q, A4 1.8, Bmw 320i, Audi a6 171kw, Bmw 320i.

rusja
Uustulnuk

GTI kirjutas:Proovi esindusest näiteks või Forssist. Milles muidu mure on?
Lekib kuid vihm sajab :(

rusja
Uustulnuk

dekken kirjutas:Eitea täpselt miks sul uut vaja on, aga kui põhjuseks on leke või lagi märg, siis selle vastu aitab äravoolutoruse puhastus. Mul golfil oli samuti peale igat tibutamist lagi turvarihn jmp läbimärg, mõtlesin isegi kinni silikoonimisele. Puhastasin ees ja taga torud ära ja isegi täiesti padukaga on lagi ja kõik täiesti kuiv.
Kas saad pildid n2idata mis torud see on ja kus neid otsida?

rusja
Uustulnuk

dekken kirjutas:Ma usun et kõige lihtsam, kuid mitte odavam, oleks terve luugi mehhanismi vahetus, tihendeid pole eriti kunagi mitteühelegi asjale saada, vähemalt minu kogemusel.
Ja mis mulle annab terve mehaniismi vahetust?

dekken
Huviline

Terve mehhanismi vahetus eriliselt midagi ei annakski, kui vaid selle et seda on lihtsam leida kui mingit x tihendit.

Katuseluugi äravoolu torud on katuseluugi klaasi tahalükkamisega näha ees mölemates äärtes pisikesed augud ja tagumisi näha pole, kuid nad seal on, välja tulevad nad küljepealt, küljepeal ukseavamisel on näha kummist tila, ürita seda surkida mingi pika juhtmega näiteks ja vala vett ja mingit pesuainet sisse, kindalsti kontrolli, kas jue on ikkak orralikult ühendatud ja ei ole lahtiselt kabiini jooksev

Vasta

Mine “Kere & Sisu”