Tere!
Mure on järgmine: hetkel on käsil mootori vahetus 1.3 bensiinikast 1.9 diisliks, muidu on kõik väga hästi aga siduritrossi, gaasitrossi ning spidotrossi osas olen nõutu. Milliseid kasutada?
1.3 vahetus 1.9TD vastu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 55596240
- Auto: Golf II
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: 1.3 vahetus 1.9TD vastu
Sa vahetad teoreetiliselt või ikka reaalselt ka? eeldusel, et uus mootor on aiste vahel võta auto küljes olev siduritross ja vaata kas saad selle kasti külge istutada. Seejärel võta gaasitross ja vaata kas saad selle pumba külge ühendada ja kõige lõpuks võta spidotross ja vaata kas see istub kasti oleva võlliga kokku.
Viimati muutis Petzo, 16 Juul 2016, 22:21, muudetud 1 kord kokku.
Rait.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
1.9TD kastil peaks olema elektriline spidoandur? Mis autolt see mootor üldse pärines?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Ikka reaalselt. 1.3 gaasitross ning siduritross ei sobi. Ning pärit on mootor golf 3 pealt ning jah elektriline andur seal. Ma kujutan juba ette küll mida ma sinna otsima pean aga lihtsustaks kui keegi oskab täpsemalt öelda mis mootoriga vw pealt seda leida saab. Nüüd uurides, pean ilmselt gaasitrossi ja siduri trossi muretsema g2 omad aga mõne diisli oma nt, kuid ka 1.8 omad peaks sobima.
Viimati muutis karel565, 17 Juul 2016, 10:26, muudetud 1 kord kokku.
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Disla trosse vaja jah ja kiiruse andur tuleb ka panna g2 oma, neid oli mitu varjanti, kõige lihtsam mõne varuosa kunni juurde minna trossiga ja sealt otsida.