diagnostikajuhtme softi vaja
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
diagnostikajuhtme softi vaja
Juhe vanemat sorti ja arvutis xp.Juhatage,milline tarkvara sobib ja link,kust alla laadida.Juhtme mark OBD II ,pidi volkswageni testimiseks sobima.
PS
Parimat Üll
PS
Parimat Üll
Re: diagnostikajuhtme softi vaja
http://www.ross-tech.com/news.php" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
arvad, et tegu orginaaliga? teema algataja võiks pildi kaablist teha.jass161 kirjutas:http://www.ross-tech.com/news.php
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
-
- Huviline
kui on see, siis mul kapis isegi vedeleb kaabel ja plaat.Laur kirjutas:tõenäoliselt on vcds 409.1
nii,et PS
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Mis see siia puutub. Ka hiina kaablile saab 99USD eest osta VCDS-Lite tarkvara.anonymous2 kirjutas:arvad, et tegu orginaaliga? teema algataja võiks pildi kaablist teha.jass161 kirjutas:http://www.ross-tech.com/news.php
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
R36 vabandust, et su tundeid riivasin,et ma avaldasin oma arvamuseR36 kirjutas:Mis see siia puutub. Ka hiina kaablile saab 99USD eest osta VCDS-Lite tarkvara.anonymous2 kirjutas:arvad, et tegu orginaaliga? teema algataja võiks pildi kaablist teha.jass161 kirjutas:http://www.ross-tech.com/news.php

Peace

- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Miks sa oleks mu tundeid pidanud riivama?!
Lihtsalt kui on nn "hiina sinine", siis on võimalus osta originaal vcds lite tarkvara ametlikult. Lisaks sellele, et originaal tarkvara on ka tugi taga.
Üleüldse ma arvan, et ka hex-can kaabel ei maksa niipalju, et seda mitte osta, eriti kui tahta oma auto kallal midagi teha. Ja siis kui see on liiga palju peaks auto remondi diagnoositava osa kellegile teisele jätma kui ei näe tasuvust originaalil.
Ma lihtsalt ei saa selle hiina propageerimisest aru. Kui on kasutage, kuid seda ei peaks propageerima, veelvähem õpetusi jagama.
Lihtsalt kui on nn "hiina sinine", siis on võimalus osta originaal vcds lite tarkvara ametlikult. Lisaks sellele, et originaal tarkvara on ka tugi taga.
Üleüldse ma arvan, et ka hex-can kaabel ei maksa niipalju, et seda mitte osta, eriti kui tahta oma auto kallal midagi teha. Ja siis kui see on liiga palju peaks auto remondi diagnoositava osa kellegile teisele jätma kui ei näe tasuvust originaalil.
Ma lihtsalt ei saa selle hiina propageerimisest aru. Kui on kasutage, kuid seda ei peaks propageerima, veelvähem õpetusi jagama.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
EI ole jaganud õpetusi ei ole propageerinud aga kui inimesel vaja siis võin talle selle tarkvara saata.R36 kirjutas:Miks sa oleks mu tundeid pidanud riivama?!
Pildid siin

Kas ma sain valesti aru,et sellel lehel http://www.ross-tech.com/news.php" onclick="window.open(this.href);return false; algul tõmbad alla mingi demo ja kui see sul arvutis ja autos toimib ,siis saad osta kogu programmi edaspidiseks.
Näppisin seda lehte ja nii tuli nagu välja.
Eesmärk oli ja on tasuta netist see leida-tõmmata.Jutme sain ühe ksf käest aga temal oli see plaat puruks läinud.
Üll

Kas ma sain valesti aru,et sellel lehel http://www.ross-tech.com/news.php" onclick="window.open(this.href);return false; algul tõmbad alla mingi demo ja kui see sul arvutis ja autos toimib ,siis saad osta kogu programmi edaspidiseks.
Näppisin seda lehte ja nii tuli nagu välja.
Eesmärk oli ja on tasuta netist see leida-tõmmata.Jutme sain ühe ksf käest aga temal oli see plaat puruks läinud.
Üll
Sai vahepeal uuritud device manager ja ütleb,et juhe vajab driver versioon 2.8.28.0 ning driver provider FTDI
Kas nüüd saab ja oskab keegi öelda,mis programmi arvutisse hankida,et selliste andmetega juhe töötaks?Saan aru,et peab toimima nii XP kui 7-ga
Kas nüüd saab ja oskab keegi öelda,mis programmi arvutisse hankida,et selliste andmetega juhe töötaks?Saan aru,et peab toimima nii XP kui 7-ga
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
https://thepiratebay.org/search/VAG%20409.1/0/99/0
Kahju on et inimesed ei viitsi oma peaga midagi saavutada ja otsida. Paar klikki ja 1-2 minutiga kõik leitav.
Kahju on et inimesed ei viitsi oma peaga midagi saavutada ja otsida. Paar klikki ja 1-2 minutiga kõik leitav.
- silverpik
- Veteran
- Telefon: +372 5335 9600
- Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
- Tänanud: 64 korda
- Tänatud: 72 korda
- Kontakt:
Rahu ainult rahu. Õpitud abitus pidi tänapäeval väga "in" olema. Kunagi ühes teises grupis tõin tabava analoogi, et peale esimese bemmi ostmist sa ei lähe ju Tänaku juurde küsima, et millist pedaali vajutada, et xxx asja xxx kohas saaks teha või et üldse edasi liikuda. Mida rohkem neid mullis kasvanud kodanikke auto külge käed panevad, seda rohkem hakkab ka selliseid teemasid siia tulema. Ots on viimastel päevadel juba lahti tehtud....murkamarko kirjutas:https://thepiratebay.org/search/VAG%20409.1/0/99/0

Aga jah, see on täitsa huvitav fenomen – otsida paar minutit netis või oodata mitu päeva foorumi vastuse taga. No ma küll ei viitsiks nii kaua oodata...
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur