Kuuldavasti ei ole Bora tehase esituled kuigivõrd õnnestunud (Hellad). Veebruaris vahetasin vanad lambid Osram Nightbreakerite vastu ja nähtavus pimedas muutus märgatavalt. Nüüdseks on Osramid tuhmunud ja seekord proovin Philips RacingVision lampe. Esituled on plaanis välja vahetada, sest reflektor on oma osa saanud ja plastik on kulunud. Valin Depo ja TYCi vahel, mis vist on ühe tootja erinevad brändid (?).
Et päeval võib sõita ääretulede ja udutuledega lähitudele kasutamise asemel, siis mõtlesin paigaldada võimalusel uued tuled udutuledega. Hetkel mul udutulesid tulede plokis ei ole, lülitil armatuuril see puudub (seda saab kergelt vahetada, nagu ma aru saan). Armatuuril puudub siiski esiudutulede ikoon, tagumise udutulede ikoon on olemas, tuled on olemas ja töötavad.
Siit küsimus: kas keegi oskab öelda, kas esitulede ploki, millel hetkel on vaid lähi- ja kaugtuli (H4). ääretuli ning suunatuli ja suunatule alumine pesa, kus peaks udutuli olema, kuid on kaetud lihtsalt reflektoriga, saab/võib asendada plokiga, millel on ka udutule pesa olemas? Kas ühenduses on näiteks selle jaoks vaba pin olemas? Või eeldaks see eraldi ühenduse vedamist jms?
Alloleval tulel on udutule pesa suunatule all, nagu sooviksin teoorias paigaldada. Hetkel on mul Hella tehastuli, millel on sama udutule pesa kinni kaetud (pilt on illustreeriv).

Oodatud on kõik mõtted! Tänan väga!