Passat 2003 universaal tagaluugi andur

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
jal
Huviline

Passat 2003 universaal tagaluugi andur

Lugemata postitus Postitas jal »

Kus asub 2003 aasta Passat universaali tagaluugi andur?
Teab ehk keegi?

rewo
Huviline

Lugemata postitus Postitas rewo »

luku sees

jal
Huviline

Mul tagumise luugi andur jamab. Eriti annab see tunda niiskete ilmadega. T?iesti suvalistel hetkedel teatab et luuk lahti.
On keegi ehk kokku puutunud?
Mis moodi see plastik sealt luugi k?ljest eemalduma peaks? Neli kruvi leidsin, kuid ikka hirmus j?igalt kinni p?sib.

tanellepik
Huviline
Lugemata postitus Postitas tanellepik »

Tere,
esmalt k?sin, et kuskohas ta n?itab, et tagaluuk on lahti (mul vanem passat 1999 ja minul n?itab sellist asja alarmipuldilt). Paar kuud tagasi hakkas mul auto pidevalt l?ugama ja alarmi pult n?itas, et tagaluuk on lahti. Tegelikkuses oli aga asi selles, et kui ma auto seisma j?tsin ja asju kokku pakkisin, siis panin salongitule laest p?lema ja ?raminnes j?tsin v?ljal?litamata. Iga kord kui nii tegin, siis umbes 2h p?rast, nagu kellav?rk, hakkas auto l?ugama ja n?itas, et tagaluuk on lahti.

Kui sul pole selline juhus, siis plastik luugi k?ljest tuleb ?sna lihtsalt ?ra. J?llegi oskan vaid r??kida oma 1999a passati kohta. Minul asuvad 2 kruvi plastiku ?lemistes nurkades ja 2 kruvi seal keskel, kus on augud (neil olid plastik nelinurksed katted peal). Kui 4 kruvi v?ljas, siis hakkasin ?hest alumisest nurgast vaikselt tirima ja tuli.

(mul oli endal vaja tagumise kojamehe t?ttu eemaldada seda plastikut. ?ritan praegu kokku panna pildiseeriat vms, et asi l?heks j?rgmistel kiiremini kui minul).

rewo
Huviline

Lugemata postitus Postitas rewo »

Luugi sisemine poster (plastik kate) kruvidega ja plastmass t??blitega kinni . Need t??blid tulevad t?mmates lahti , kokku siis vastupidi . ?ldjuhul hakkab tagaluugi andur jamama siis , kui tagaakna pesuri toru katki kojamehe mootori sees v?i siis ?hendus mootori juures tilgub . Aknapesuvedelik tilgub luku peale ja luugi andur hakkabki valet inffi andma . Ei julge pead anda , aga vist oli nii , et kui aknapesu pihustist tulev juga hakkab kojamehega nn kaasa k?ima , siis 100% see toru seal mootori sees katki . Terves olekus pritsib otse ?les . Esinduses neid ei remonditud , vahetati kogu mootor ?ra , kuid arvan , et saab ka remontida , ilmselt saab ka luku andurit vahetada . Selle remondi kohta ei tea infot jagada t?psemalt . Kindlasti aga saab neid vahetada :).

Lisatud : minu passatil n?itab armatuuris luukide-uste lahtioleku korral vastavat auto kujulist pilti ja milline neist siis avatud .

[Muudetud: 29-12-2008 rewo]

jal
Huviline

Mulle endalegi tundus et pesuri toru jookseb. Luku juurest oli pesuvedelikuga koos ja ainuke koht kust see tulla saaks oleks sealt luku seest.
Ja akent ju enamasti pesen niiske ilmaga..
Proovin n?dalavahetusel asja pulkadeks v?tta.

Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

Mul pole salongis lahti olevate uste m?rget, kuid selleks akna juures punane tuli (signa tuli), mis hakkab vilkuma kui uksed lahti. Vahel on juhtund ka endal sellist asja, et s?idu ajal hakkab see lambist vilkuma. M?tlesin milles kamm, pole siiamaani pihta saanud. Eelpool lugesin aga, et kui juga kojamehega kaasas k?ib, on miskit m?da. Minul ka nii on...
Tuleb uuel aastal vist plastik ?ra v?tta ja uurida mis seal sees tervet, mis katkist.
Loodetavasti leidsin lahenduse enda veale :)
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...

jumal
Huviline
Auto: Passat B5.5
Re: Passat 2003 universaal tagaluugi andur

Lugemata postitus Postitas jumal »

Vana teema, aga kas anduri saab ajutiselt välja ka lülitada ilma, et peaks tagant lammutama hakkama? Kas tagumise kojamehe kaitsme välja tõmbamisest võib tolku olla?

Vasta

Mine “Elektroonika”