Tervist, kuna ei taha enne laiali lammutada kui uued asjad olemas, siis kui kellegil leidub ligipääs kataloogile oleks vaja abi bosch generaatori laagri mõõtudega. Generaatori kood: 038 903 018 QX 01 120A
Ette tänades, Mihkel !
Passat b5 generaatori laagri mõõdud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Passat b5 generaatori laagri mõõdud
Kas laagrid plaanid kuskil kohalikust poest osta? Küsimus sellest, et ise kirjutasin carsmarti ning leiti mulle kenasti generaatori koodi järgi õiged jupid ning saadeti smartpostiga.
Hinnad olid minu silmis täiesti head ning sealt sain ka näiteks generaatori kontaktrõngad mida kohalik autopood pakkuda ei suutnud.

Re: Passat b5 generaatori laagri mõõdud
natuke üle poole aasta ning kuskil 25k tagasi sain forsist laagrid samal moodusel, kuid aeg on nüüdseks näidanud et ei kesta, plaan otse kuhugi korraliku laagripoodi minna.J.Aru kirjutas:Kas laagrid plaanid kuskil kohalikust poest osta? Küsimus sellest, et ise kirjutasin carsmarti ning leiti mulle kenasti generaatori koodi järgi õiged jupid ning saadeti smartpostiga.Hinnad olid minu silmis täiesti head ning sealt sain ka näiteks generaatori kontaktrõngad mida kohalik autopood pakkuda ei suutnud.