Passat b5.5 tuhatoos
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat b5.5 tuhatoos
Kuna otsingust ma ei leidnud,siis küsin siit.Kuidas eemaldada b5.5-e esimest tuhatoosi ? Kas on vaja keskkonsooli lammutada või?Käigukangi juures ühe ääre sain küll üles ,aga rohkem ei midagi.Kuskil mingi õpetus on?
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
Re: Passat b5.5 tuhatoos
Miks seda vaja kätte saada. Kas vaja kaant või sisu kätte saada. Sisu tõmba lihtsalt välja.
Mul on vaja kätte saada sigareti süütaja ,sest sellel valgus ei põle.murkamarko kirjutas:Miks seda vaja kätte saada. Kas vaja kaant või sisu kätte saada. Sisu tõmba lihtsalt välja.
Your browser does not support drag'n'drop file uploads.Please use the fallback form below to upload your files like in the olden days.Your browser does not support drag'n'drop file uploads.Please use the fallback form below to upload your files like in the olden days.
Viimati muutis erki226, 05 Dets 2016, 21:29, muudetud 1 kord kokku.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Sellejaoks tuleb kõigepealt käetoe osa tagantpoolt eemaldada ja seejärel saab kätte keskkonsooli esimese osa, millest on käigukang läbi ning kus asub sigaretisüütaja. B5el vahetasin seda pirni seal, omajagu nuputamist oli aga lõpuks ta vahetatud sai.erki226 kirjutas:Mul on vaja kätte saada sigareti süütaja ,sest sellel valgus ei põle.murkamarko kirjutas:Miks seda vaja kätte saada. Kas vaja kaant või sisu kätte saada. Sisu tõmba lihtsalt välja.

-
- Klubiline
ingel [VW Bot: "Keel korda!"]. Mul ka see ei põle. Aga noh luuk kinni polegi vaja et põleks.
J.Aru kirjutas:Sellejaoks tuleb kõigepealt käetoe osa tagantpoolt eemaldada ja seejärel saab kätte keskkonsooli esimese osa, millest on käigukang läbi ning kus asub sigaretisüütaja. B5el vahetasin seda pirni seal, omajagu nuputamist oli aga lõpuks ta vahetatud sai.erki226 kirjutas:Mul on vaja kätte saada sigareti süütaja ,sest sellel valgus ei põle.murkamarko kirjutas:Miks seda vaja kätte saada. Kas vaja kaant või sisu kätte saada. Sisu tõmba lihtsalt välja.
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Selle saab sealt ka krvikeerajaga osavalt tegutsedes ilma keskonsooli eemaldamata kätte, kui peene kruvikaga vajadusel õigest kohast natuke aidata. Oma autol vahetasin pirni vaid sigaretisüütaja pesa väljavõttes august. Kahjuks hetkel pole aega otsida täpsemaid pilte kuidas seda tegin aga homme võin proovida pildid leida vajadusel.
See oleks ülikõva,ise kahjuks ei tea kuidas see valgusti pesa seal asetseb ja keskkonsooli enne kevadet lammutada ei taha.Mind õudslt häirivad sellised asjad,et valgusti on olemas ,aga ei tööta.Ilmselt elektriku kutsehaigus.HawkHill kirjutas:Selle saab sealt ka krvikeerajaga osavalt tegutsedes ilma keskonsooli eemaldamata kätte, kui peene kruvikaga vajadusel õigest kohast natuke aidata. Oma autol vahetasin pirni vaid sigaretisüütaja pesa väljavõttes august. Kahjuks hetkel pole aega otsida täpsemaid pilte kuidas seda tegin aga homme võin proovida pildid leida vajadusel.
- HawkHill
Panen siis pildid, mis annavad ülevaate, mis seal augus ees ootab ja kuidas lahti saada kõike.
Kui õieti mäletan, siis halli kruvikeerajaga (esimesel pildil) tuli kerkelt vajutada auku pesa seinas ja samal ajal hõbedasega rõngast kergitada ettevaatlikult.
Edasine on ilmselt piltidelt näha.
Kui õieti mäletan, siis halli kruvikeerajaga (esimesel pildil) tuli kerkelt vajutada auku pesa seinas ja samal ajal hõbedasega rõngast kergitada ettevaatlikult.
Edasine on ilmselt piltidelt näha.
► Näita Spoilerit
-
- Klubiline
Ära unusta sigari süütaja kaitset välja võtta. Mul eile hommikul pusimise käius läks kruvikas pessa ja tekkis lühis. Kätte ma seda ei saanud.erki226 kirjutas:Suur tänu sulle "HawkHill"!
-
- Klubiline
Nähtud ja tehtud. Vahetasin ka siis endal selle pirnikese ära. Automaailmas maksis komplekt kus 2 pirni sees 80 senti.
No sai mul ka see valgusti pirn vahetatud.Ei oleks uskunud ,et läbi ussi m-i sellist asja saab teha!
- HawkHill
Väga hea, et piltidest kellelegi kasu oli ja niimoodi lihtsamalt asi tehtud sai.