Rns510 ei leia telefoni.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Rns510 ei leia telefoni.
Tere mure järgmine automakk ei leia telefobi ülesse makiks on rns510 ja telefoniks iphone 5s
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
Re: Rns510 ei leia telefoni.
Jagada väheke rohkem alginfot tuleb ainult kasuks oma probleemi lahendamisel.
Ühtäkki lõpetas töötamise või polegi kunagi töötanud?
Ühtäkki lõpetas töötamise või polegi kunagi töötanud?
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
Makk on ainult info edastajaks. Suhtleb telefoniga telefoni moodul. Milline moodul sinul on?heikki666 kirjutas:Pole kunagi töötandaga samas samsungi leiab ulesse.
Ja su jutust jääb justkui mulje , et maailmas ainult 1 samsungi mudel olemas või sa eeldad, et me selgeltnägijad.

Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
Noo sorry
S5 oli vist ja sai ka mingit uuemat lg proovitud. Samas sai ka proovitud iphone SE ja noo sellega ka ei töötand tundub nagu iosega ei taha koostööd teha.

- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
Aga seda infot ootaks küll, sest sinna on koer tõenäoliselt maetud.volkar kirjutas:Makk on ainult info edastajaks. Suhtleb telefoniga telefoni moodul. Milline moodul sinul on?
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Ilmselt rSap ühendus ainult. Samsungid toetavad out-of-box, muud väga mitte.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Su BT moodul toetab ainult rSAP protokolli. iPhone (vahet pole, mis versioon) ei toeta seda. Selleks, et iPhone (vm seade, mis ei oska rSAP protokolli ja oskab ainult HFP protokolli) ühenduks, on vaja Sul BT moodul välja vahetada.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Välismaalt või Eesti lammutustest, nt eBay... Kui oled huvitatud, siis kirjuta mulle PS, saan sulle välja otsida, ära tellida ja paigaldusega/kodeerimisega aidata. Vahetus iseenesest keeruline pole, moodul asub kaassõitja istme all.
Viimati muutis aus, 25 Dets 2016, 00:31, muudetud 1 kord kokku.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.