airbagi aju vahetus/remont (crash data)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
airbagi aju vahetus/remont (crash data)
Tervist.
autol takistab ülevaatust veel vaid airabgi tuli. kõrvalistujas on välja käinud. uus on nüüdseks asemele pandud, aga tuli muidugi mõista ära ei kustunud.
Kaabliga asjale lähenedes tuleb välja miski lause nimega "crash data" kus tuleb välja et kui on 2x tuvastatud laks siis ei õnnetu tavameetodiga airabgi ajust veakoode ära kustutada.
Räägiti miskit vahetamisest, räägiti miskit müstilisest Tartu kandi mehest kes oskavat ümber kodeerida ja uuesti toimivaks teha.
Kellelgi konkreetseid soovitusi oleks? asjaga küllaltki kiire sest et järgneva päeva-kahega vaja ülevaatuspunktis ära käia
autol takistab ülevaatust veel vaid airabgi tuli. kõrvalistujas on välja käinud. uus on nüüdseks asemele pandud, aga tuli muidugi mõista ära ei kustunud.
Kaabliga asjale lähenedes tuleb välja miski lause nimega "crash data" kus tuleb välja et kui on 2x tuvastatud laks siis ei õnnetu tavameetodiga airabgi ajust veakoode ära kustutada.
Räägiti miskit vahetamisest, räägiti miskit müstilisest Tartu kandi mehest kes oskavat ümber kodeerida ja uuesti toimivaks teha.
Kellelgi konkreetseid soovitusi oleks? asjaga küllaltki kiire sest et järgneva päeva-kahega vaja ülevaatuspunktis ära käia
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: airbagi aju vahetus/remont (crash data)
Üldjuhul avanenud airbagi crash sensor kuulubki väljavahetamisele - need on ju ühekordse toimega, ei piisa ainult padja väljavahetamisest. Ühel tuttaval õnnestus muidu tõesti G4 aju ''taaskasutamine'' e. osavad mehed teevad imesid aga sellised asjad muidu erandid. Samas on tegu niivõrd elu ja turvalisust mõjutava süsteemiga et midagi siin häkkida ja nurga taga korda teha on tungivalt mittesoovitatav.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
korraks nüüd terminite segadus - mina sain aru et viga on ajus mis peale teistkordse laksu tuvastamist lukustub.
crash "sensor" vast miski eraldi andurike?
igatahes uus toimiv airbag on süsteemi lisatud.
olen nõus väitega et turvalisuse pealt rumalaid järeleandmisi teha on lihtsalt rumal - siinkohal küsimus - missugust airbagi aju mul vaja leida on, on neil miskid koodi- ja mudeli vahed? kuskohas asub? mida peaksin teadma vahetamisest?
crash "sensor" vast miski eraldi andurike?
igatahes uus toimiv airbag on süsteemi lisatud.
olen nõus väitega et turvalisuse pealt rumalaid järeleandmisi teha on lihtsalt rumal - siinkohal küsimus - missugust airbagi aju mul vaja leida on, on neil miskid koodi- ja mudeli vahed? kuskohas asub? mida peaksin teadma vahetamisest?
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Airbagi aju on ühtlasi ka esimeste airbagide crash sensor, ehk see asub aju sees. Külje omad on eraldi istmete all. Airbagi aju asub keskel kardaanitunneli peal, armatuuri all. Ligi peaks saama kui võtta sealt keskelt see plastik raam ära, kus kliimaplokk ja makk on.
Kas turvavööd on ka vahetatud või need olid ilma laenguteta?
Kas turvavööd on ka vahetatud või need olid ilma laenguteta?
turvavööd laenguta. '98 aasta lisadeks pmst aint kliima ja 4x elekter, muus osas plank. padjad minuteada ainult rool/armatuur + esimeste istmete sees kummaski üks.
istme all ainult üks 3pin pistik, mis interneti järgi tundub olema padja enda oma. mis omakorda kinnitab, et B-piilari sees tühjus.
Blokki olen kliimat+makki vahetades vist täitsa oma silmaga näinud. jällegi internetist leitud pilt...
mis siis järgmine samm peaks olema? Akul klemm maha ja kakun selle airbagi bloki vahelt välja ning siis võin aku tagasi panna ja hakata lammutusi/varuosamüüjate vahet sõeluma?
istme all ainult üks 3pin pistik, mis interneti järgi tundub olema padja enda oma. mis omakorda kinnitab, et B-piilari sees tühjus.
Blokki olen kliimat+makki vahetades vist täitsa oma silmaga näinud. jällegi internetist leitud pilt...
mis siis järgmine samm peaks olema? Akul klemm maha ja kakun selle airbagi bloki vahelt välja ning siis võin aku tagasi panna ja hakata lammutusi/varuosamüüjate vahet sõeluma?
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
Airbagi aju koodi saad diagnostikaga ka kätte. Ei pea kaks korda ju lammutama. Või kui sul ju veakood juba loetud siis peaks logi alles olema. Vaata sealt aju kood. Mul võib isegi sobiv kasutatud aju olemas olla.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
käisin kuskil kohas "sõbraga garaazide vahel kus targal mehel pidavat kaabel olema" ja ma ei tea enam kus see täpselt oligi :/
Tartus, kuhu võiks uurima minna?
Tartus, kuhu võiks uurima minna?
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
96 ja 97 mudeliaasta B5ed on rohelise valgusega, neil ka airbagi süsteemid teised (vahe istmealustes crash sensorites ja airbagi ajus).bee4 kirjutas:sinistega ikka, polegi muid volksusi väga näind?