Mida võib tähendada?

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mingi veateade weba ajus, mis ei lase ahjul käima minna.Laur kirjutas:puldi nupule vajutades vilgutab hästi kiirelt tuld, kohe peale vajutust, ükskõik kumba klahvi vajutad. See kui auto liiga kaugel oli teistmoodi, algul tuli põles, siis hakkas vilkuma---ühendust ei saanud.
Mida võib tähendada?
Proovisin ka autost kellaajaga tööle panna - ei läinud. Oskab keegi pakkuda midagi?TiitRE kirjutas:Küsin ka oma küsimuse selles vanas teemas. Nimelt üks hommik enam puldiga webastot tööle ei pane. Puldil põleb samamoodi roheline tuluke, nagu varasemaltki, kui kõik töötas, kuid ahi ei rakendu ja ahju indikaatorit armatuuri ei teki. Samas displeilt pannes rakendub kohe. Kui displeilt panna, siis puldilt välja lülitades näitab puldil punast tuld ja välja ei lükka. Välja lükkab vaid displeilt manuaalselt vajutades. Saan aru, kui üldse pult ei rakenduks, siis vilgutab punast tuld, kuid mul põleb kenasti mõni sekund roheline, nagu ka siis kui korras oli? Kusjuures vb. kokkusattumus, kuid ei funkanud järgmine hommik, kui olin õhtul kaabliga veakoode lugenud. Veakoode ahjul polnud ja midagi kusagilt lisaks ei näppinud ka. Autoks Phaeton.
Vastan siis punktide kaupa.turbodiesel kirjutas:Ma soovitaks kõigepealt kontrollida need webasto nõutud tingimused üle:
1.Välistemp piisavalt madal.Vist pidi olema alla +10c
2.Vasak aku korralikult täis.Pinge ei lange ka hõõgküünla ja pumpade-venduka käivitudes
3.Kütusetase ok
Viimased kaks jätavad harilikult ka webastosse veakoodid.
Kõigi kolme olekut saab jälgida VCDS-ga armatuuri (instruments) alt
Ah jaa,kui keskkonsoolilt käivitada ja armatuuris roheliseks läheb,kas siis webasto tegelikult ka häält hakkab tegema rattakoopas?
Tahangi väita, et kuna muidu ju ahi toimetab korralikult, vaid pult ei reageeri. +60C hetkel õues seisvana pole saavutada võimalik, eriti just hommikutiturbodiesel kirjutas:Jahutusvedeliku temp peab ka alla +60c olema
TiitRE kirjutas:Tahangi väita, et kuna muidu ju ahi toimetab korralikult, vaid pult ei reageeri. +60C hetkel õues seisvana pole saavutada võimalik, eriti just hommikutiturbodiesel kirjutas:Jahutusvedeliku temp peab ka alla +60c olema
Kuigi puldil süttivad õiged tuled, siis teen loomkatse ja vahetan igaks juhuks patareid välja.
Mul oli 1 suur eriline patarei. Olen kuulnud, et kahe patareiga ei hakka tööle, aga samas kui enne töötas ei oska kommenteerida. Vabalt võib olla ka teema `´naised saunas rääkisid``TiitRE kirjutas:Küsimus järgmine. Oligi 1 kahest patareist tühi. Panin mõlemad 2tk. uued. Tulukesed põlevad puldilt täpselt samuti, kui see töötas, kuid ikka ei rakendu. Kas pean kuidagi nüüd puldi autole ära tutvustama vms? Paljudel automarkidel peab korraks ahju kaitsme eemaldama ja OFF nuppu mingi aeg allasurutuna hoidma, aga kuidas Phaetonil?
Kusjuures sellist infot hakkas silma nii Audi, kui ka MB foorumist. Tänud, lähen vaatan järele.turbodiesel kirjutas:Tundub jah,et lihtsalt puldi probleem
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... er-subject
Siin foorumis pakutakse,et rooli alt kaitse 16 välja ja pärast tagasi pistmist hoida puldi OFF nuppu all.
Saan aru, et T90 saab välja vahetada T91 vastu? Räägi lähemalt, kui kepp see protseduur on, kui tegu tehase ahjuga.jussike kirjutas:Need vanakooli kahe patareiga puldid surevad teinekord jalapealt nii ära, et nupud ja tulukesed töötavad nagu tavaliselt edasi, aga antenni lõpu transi surma tõttu edastusi ei toimu.
Mul eelmisel passatil oli ka algselt see vanakoolikas, ühel heal päeval töötas max 10 meetri pealt, peale uusi patakaid raadius ei suurenud ja järgmine päev oli üldse kutu. Lahenduseks sai sebitud uuem pisem ühe patareiga pult ja peale tutvustust kõik toimis.
Kuna mul oli ahi ise pandud ja puldi vastuvõtja oli lihtsas kohas, siis -> pistik korraks tagant ja tagasi - > puldid nuppe muljutud.....
Räigem viis on korraks aku klemm maha võtta, aga siis on ajudes erroreid rohkem kui üks.
Arvutiga peab saama ka kuidagi paaritada.
Toimisin, nagu Wortexis kirjeldatud....ei aidanud.turbodiesel kirjutas:SB16
Rooli all ülemises reas paremalt kolmas (peaks olema 20A kollane)
Fkk...jälle vaja välja minna ja proovidaturbodiesel kirjutas:Ok see SB16 oli webasto ahju kaitse.
Pagasiruumis olev Webasto vastuvõtja on eraldi kaitsme all.
SB29-Fuse 29 on fuse holder B (R149-Remote control receiver for auxiliary coolant heater)
Rooli alune kaitsmekarp
ülevalt teine rida
paremalt 11-s väike kaitse (peaks olema 5A ja beeži värvi)