Sai see kaitse ka üle vaadatud (igaks petteks hoidsin 10 sek. väljas, kuna muud infot kaasas polnud) ja tagasi pannes, käis kerge klõps küll pagassis. Igaksjuhuks sai teised kaitsmed ka üle vaadatud ja kõik terved. Eks külastan esindust, kuna sinna vaja niikui nii pöörduda ühe teise murega.TiitRE kirjutas:Fkk...jälle vaja välja minna ja proovidaturbodiesel kirjutas:Ok see SB16 oli webasto ahju kaitse.
Pagasiruumis olev Webasto vastuvõtja on eraldi kaitsme all.
SB29-Fuse 29 on fuse holder B (R149-Remote control receiver for auxiliary coolant heater)
Rooli alune kaitsmekarp
ülevalt teine rida
paremalt 11-s väike kaitse (peaks olema 5A ja beeži värvi)
webasto pult
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Re: webasto pult
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Aga peale kaitsme tagasi panemist 5 sek jooksul puldi nuppe näppisid?
Tegelikult tuli hetkel meelde, et weba pult ei saa autot mitte kuidagi ära unustada kuna tal pole sellist muutuvat koodi nagu võtmetel, see saadab koguaeg ühesugust signaali välja, seega patarei tühjenemine/vahetus ei saa olla põhjuseks. Küll aga võib auto mingil põhjusel puldi ära unustada, kuid seegi on ebatõenäoline.
Panustan endiselt puldi surmale.
Tegelikult tuli hetkel meelde, et weba pult ei saa autot mitte kuidagi ära unustada kuna tal pole sellist muutuvat koodi nagu võtmetel, see saadab koguaeg ühesugust signaali välja, seega patarei tühjenemine/vahetus ei saa olla põhjuseks. Küll aga võib auto mingil põhjusel puldi ära unustada, kuid seegi on ebatõenäoline.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Näppisin nuppe samamoodi. Aasta Auto väitis just vastupidi, et seal muutuv koodjussike kirjutas:Aga peale kaitsme tagasi panemist 5 sek jooksul puldi nuppe näppisid?

- jussike
- Tunnustatud
Mis põhjusel peaks olema seal muutuv kood?
Et kurikael ei saaks su autot vahepeal/enne varastamist soojendada?

Pult ei õpi autoga suhtlema, hoopis auto õpib puldiga suhtlema.
Et kurikael ei saaks su autot vahepeal/enne varastamist soojendada?

Pult ei õpi autoga suhtlema, hoopis auto õpib puldiga suhtlema.
Viimati muutis jussike, 26 Jaan 2017, 23:54, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Kuskilt nagu meenub, et seda vanakooli pulti enam tellida ei saagi, tulebki uus mudel ligi võtta.
- TiitRE
- Huviline
Jussike, kas see on õige asi, mida vajan? http://www.autostuudio.ee/tooted/detail ... l?sef=hcfpjussike kirjutas:Kuskilt nagu meenub, et seda vanakooli pulti enam tellida ei saagi, tulebki uus mudel ligi võtta.
Või on soovitusi, kust sellist asja üldse soetada (soodsamalt, jne..)
- jussike
- Tunnustatud
Tundub küll õige olevat.
Etka väitel tuleks ka vastuvõtja uue vastu välja vahetada, minu vanal passatil oli igatahes phaetoni koodiga vastuvõtja ja see võttis küll probleemideta uue puldi omaks
Soodsamalt saad vast ainult Ebayst või Mauh-i käest
Etka väitel tuleks ka vastuvõtja uue vastu välja vahetada, minu vanal passatil oli igatahes phaetoni koodiga vastuvõtja ja see võttis küll probleemideta uue puldi omaks
- TiitRE
- Huviline
Tänud Jussike.jussike kirjutas:Tundub küll õige olevat.
Sealtsamalt lehelt on ka T80 täitsa saadaval? http://www.autostuudio.ee/tooted/detail ... l?sef=hcfp
Need T80 ja T90 näevad küll ühesugused välja?
Minu omal sisse kirjutatud kood: 3D0963611B
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0TDI 103kW DSG '2013
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
Ise ostsin uue pildi lehelt http://www.kufatec.de, maksis 59€ ja tuli kohale 2 päevaga. Tüüp T91R. Proovisin VCDS-ga paaritada õpetuse järgi aga õpetuse ja minu VCDS-i vahel tekkis peale 4. sammu erinevused. Kasutasin kaitsme väljavõtmise meetodit ja see toimis. Pult töötab korrektselt.
Pärast paaritamist aga tuli VCDS-ga kustutada terve hunnik veakoode, mis kaitsme väljavõtmise tõttu ilmusid, sama kaitsme taga olevatelt teistelt kontrolleritelt (näit rehvirõhu hoiatustuli jne). VW Passat 2013 Webasto raadiokontrolleri kaitsme number on 15.
VCDS puhul tekkis erinevus selles, et õpetus läheb nii:
1. Connect VCDS to Address 18 (Auxiliary/Heating).
2. Select Adaptation
3. Choose Channel 004
4. In the upper left window you will see "Wait"
5. Stored value will be "1"
6. Enter value "2" and press "TEST"
7. In the upper left window you will see "adapt/learn"
8. Now you have 5 seconds to do it. Get away ~1-3m from your car and press "OFF" button for 5 secs on your aux.remote control.
In a while in the upper left window you will see "Learned".
Aga minul punktis 4 ei olnud kuskil kirja "Wait"
Stored value näitas "0" ja kui sisestasin New value "2" oli "TEST" nupp hall ja mitteaktiivne. Keegi äkki oskab öelda, mis mul VCDS-ga valesti läks?
Pärast paaritamist aga tuli VCDS-ga kustutada terve hunnik veakoode, mis kaitsme väljavõtmise tõttu ilmusid, sama kaitsme taga olevatelt teistelt kontrolleritelt (näit rehvirõhu hoiatustuli jne). VW Passat 2013 Webasto raadiokontrolleri kaitsme number on 15.
VCDS puhul tekkis erinevus selles, et õpetus läheb nii:
1. Connect VCDS to Address 18 (Auxiliary/Heating).
2. Select Adaptation
3. Choose Channel 004
4. In the upper left window you will see "Wait"
5. Stored value will be "1"
6. Enter value "2" and press "TEST"
7. In the upper left window you will see "adapt/learn"
8. Now you have 5 seconds to do it. Get away ~1-3m from your car and press "OFF" button for 5 secs on your aux.remote control.
In a while in the upper left window you will see "Learned".
Aga minul punktis 4 ei olnud kuskil kirja "Wait"
Stored value näitas "0" ja kui sisestasin New value "2" oli "TEST" nupp hall ja mitteaktiivne. Keegi äkki oskab öelda, mis mul VCDS-ga valesti läks?
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 2.0TDI R-line 4Motion
Tekkis ka täna sarnane probleem , puldist webasto ON panna hakkab roheline tuluke kiirelt vilkuma. Lisaks on ka autost displeilt webasto kadunud.
Mis võiks põhjus olnud
Mis võiks põhjus olnud
- TiitRE
- Huviline
Kui roheline tuluke vilgub kiirelt, siis ei leia ta autot/webastot (auto näiteks liiga kaugel vms.)Abyssonal kirjutas:Tekkis ka täna sarnane probleem , puldist webasto ON panna hakkab roheline tuluke kiirelt vilkuma. Lisaks on ka autost displeilt webasto kadunud.
Mis võiks põhjus olnud
-
- Huviline
Huvitav on see et auto kõrval ei mõika sammuti ja kui roolitaga menüüst sai ennem taimerit ja muud sättida siis need sätted on kuhugi ära kadunud .Nagu webastot polekski autol enam
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Ahi on mingil põhjusel lukku läinud või puudub auto elektroonikal ühendus sellega.
Nüüd on vaja hakata probleemiga tegelema. Põleti, kütusepump elektroonika vms... .
Nüüd on vaja hakata probleemiga tegelema. Põleti, kütusepump elektroonika vms... .
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
Selge.
Olen kuskilt lugenud/kuulnud ,et võib lukku minna ka siis kui paagis liiga vähe kütet vms . On sellel mingit tõepõhja all ?
Olen kuskilt lugenud/kuulnud ,et võib lukku minna ka siis kui paagis liiga vähe kütet vms . On sellel mingit tõepõhja all ?
-
- Huviline
Sai siis juhtme otsa pistetud , näitaski et , kütusepuudus olnud ja lukku läinud . Muidugi nüüd teevad need kaks vahepealset veakoodi muret, kas need on selle esimese veakoodi järelprodukt või ? Äkki targemad oskavad vastata.
Peale veakoodide kustutamist töötab jälle
Tänud

Peale veakoodide kustutamist töötab jälle
Tänud

- jussike
- Tunnustatud
Need vead viitavad tsirkulatsiooni pumba surmale.
-
- Huviline
Hmm kahju kuulda.
Ega see ei või olla juhuslikult sellega seotud , et enne juhtme tagasi lükkamist sai webasto aku lahti ühendatud?
Ja mis see tsikulatsiooni pumba vahetus maksta võiks ?
Ette tänades
Ega see ei või olla juhuslikult sellega seotud , et enne juhtme tagasi lükkamist sai webasto aku lahti ühendatud?
Ja mis see tsikulatsiooni pumba vahetus maksta võiks ?
Ette tänades
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Mul on korralik pump pakkuda. 2013. aasta autolt. Kirjuta, kui oled huvitatud.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
-
- Huviline
Hommikul sai webastot proovitud , viskas lukku jälle , peab siis tsirkulatsioonipumba ette võtma . Või on kellegil veel ideid milles võiks asi olla ? Viimati töötas neljapäev laitmatult .
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
Kui küsid, siis pakume ka seoses kolmanda veaga, et temperatuuri andur on koostöö lõpetanud, mistõttu kuumeneb weba üle.Abyssonal kirjutas:Hommikul sai webastot proovitud , viskas lukku jälle , peab siis tsirkulatsioonipumba ette võtma . Või on kellegil veel ideid milles võiks asi olla ? Viimati töötas neljapäev laitmatult .
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
Ütlen, et lihtsam on pumpa kontrollida, pane klemmidele eraldi akult vool peale ja kuula kas hakkab ringi käima.Abyssonal kirjutas:Peab seda anduri variant proovima esialgu
Andurid on väga vastikult peidus ja nendega pole nii lihtne, pildil 3 ja 4

Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Peidus on nad, lisaks, et ahi peab maha tulema, et üldse neid kätte saada.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
mulle pakkus sellega abi differ.ee foorumis kasutaja andrec. (küll b6 tehase sõidusoojendi puhul)
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
-
- Huviline
Sai forsis lastud korda teha , kuna auto oli loetud päevad minu käes olnud siis oli auto müüa mõistlik ja tasus ise remondi eest.