Autoks Vw golf 3 1.6 55kw
Sooviks teada et mis võib viga olla kui viies käik ei tööta , ülejäänud töötavad perfektselt. Mehhaaniku ütlse järgi oleks vaja põhja alt ühte kruvi keerata ja siis töötaks. Kas see on võimalik või on mingi muu kala sees. Ise autot veel ei oma , aga plaanin osta ja myya sõnul siis selline viga. Jutujärgi lihtne viga.
Loodetavasti on keegi sellise veaga kokku puutunud ja oskab nõu anda ja äkki ka umbkaudse remondikulu öelda.
Kas 5. käik on olemas ja lülitub, kuid vedu ei ole või pole võimalik teda sisse lülitada? Esmane töö on hoovastiku reguleerimine - eks see vajab kogemusi, muidu saad 5. käigu tagasi aga tagurpidikäik on kadunud.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Minul oli selline kogemus, et viies käik hüppas ise välja maantee sõitudel, kui masin oli korralikult soojaks sõidetud (oli talvine aeg). Mina alustasin õli vahetusest käigukastis ja oligi probleem lahendatud. Kahjuks sa ei kirjelda täpsemalt kasti käitumist. Minu auto puhul sai ka seda kruvi seal näpitud aga sellest too kord küll kasu polnud. Järgmine samm oleks jah hoovastiku regull.
Tere, mu golf 3 ka mure manuaal kast muidugi, käigud käivad üldse jube imelikult ja 5 ndal oleks nagu sein ees vms, üritan 5 panna läheb 3 käik sisse, 5 käiku ei eksisteeri , tagumine käik käib jube tundlikult kuidagi käigukag peab õiges asendis olema siis rakendub, on kellegil kogemusi? 97a 1.6 74kw
Ps panin tähele, et vana teema, aga küsiks ikka.
micdeathh kirjutas:Tere, mu golf 3 ka mure manuaal kast muidugi, käigud käivad üldse jube imelikult ja 5 ndal oleks nagu sein ees vms, üritan 5 panna läheb 3 käik sisse, 5 käiku ei eksisteeri , tagumine käik käib jube tundlikult kuidagi käigukag peab õiges asendis olema siis rakendub, on kellegil kogemusi? 97a 1.6 74kw
Ps panin tähele, et vana teema, aga küsiks ikka.
Kas loksud liiga suured (lõtkud sees) või hoovastiku reguleerimise teema.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..