VW Passat 2006 handsfree

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
di5a1n
Huviline

VW Passat 2006 handsfree

Lugemata postitus Postitas di5a1n »

Tere klubilised.

Nimelt mul selline küsimus, autos on olemas pildi peal olev vigur, sooviks teada saada milline telefon sinna istuks?
Pilt
Tervitades, Egon
...

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: VW Passat 2006 handsfree

Lugemata postitus Postitas dellu »

Miks sa arvad et sinna üldse peab midagi istuma? Pildi pealt justkui ühtegi juhet ei paista, seega:
1) On tegemist lihtsalt füüsilise objektiga, kuhu telefon seisma panna
2) Eelmine omanik on ülejäänud träni ära korjanud. Osadel universaalsetel peaks olema võimalik hiljem telefoni osa vahetada või juppe juurde osta. Minu enda autol näiteks tuli välja armatuuri alt handsfree detailid. Ühtegi hoidikut aga polnud. Näiteks kõlarikaablite vahel oli miski relaalahendus, mis võttis kõlarid handsfree kasutusse, antenn oli ka alles ja mingi aju osa. Samas ülejäänud asjad oli läinud. Seega tõsteti järelikult midagi kuskile teisse autosse ja kõike ei viitsitud välja kiskuda.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

di5a1n
Huviline

Arvan just sellepärast, kuna autoga on kaasas üks maru paks ja mulle arusaamatus keeles olev raamat, kus on juttu handsfree seadmest ning pilt näitab sellele asjandusele.
Ja kui tegemist oleks lihtsalt füüsilise objektiga, siis tahaks teada saada mis tõugu telefon sinna istuks.

Egon.
...

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Selle vidina külge saab aheldada klõpsti erinevaid telefoni hoidikuid, saab ka ainult bluetooth klotsi. Astu esindusest läbi ja näita oma telefon ette, äkki on vastav hoidik tellimis listis olemas, kui on miski uuem mudel siis ei pruugi olla (vw telefoni ajalugu jääb millegipärast paar aastat maha tegelikusega), siis soovitan tellida see bluetooth klots lihtsalt, saad erinevaid telefone kasutada mudelist ja firmast hoolimata, vaja ainult et telefon toetaks bluetoothi.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

di5a1n
Huviline

Tänud, sean sammud esinduse poole.
...

priit888
Huviline
Auto: Passat 2,0tdi universaal 2007 DSG

Lugemata postitus Postitas priit888 »

Tere
Kas said ka abi esindusest?
Nimelt olen lugenud ,et võimalik osta universaalne bluetooth adapter, mis ühendub telefoniga.
Küsimus, kus seda adapterit osta eestist?

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

priit888 kirjutas:Tere
Kas said ka abi esindusest?
Nimelt olen lugenud ,et võimalik osta universaalne bluetooth adapter, mis ühendub telefoniga.
Küsimus, kus seda adapterit osta eestist?
Nüüd on müüki tulnud ka puutetundliku ekraaniga bluetooth vidin, mis sinna jala külge käib, hind oli vist 345 EUR letis.
Ja Eesti ei erine muust maailmast karvavõrdki, kõike vidinaid saab tellida.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

priithansen
Uustulnuk

Lugemata postitus Postitas priithansen »

Tere!

Kasutaksin olemasolevat teemat ära sarnast laadi küsimusega.

Nimelt tegu ka 2006 Passatiga ja just nagu oleks manuali järgi kirjeldatud Premium telefoni ettevalmistusega samas ükski telefon bluetooth levi ei tuvasta ja näidikute juures seadistuspaneelil on ka ainult "Connect" ja "Device Search" mitte nagu osadel piltidel netis olen näinud Bluetooth jms seadeid.

Manuali kohaselt kõik nagu klapib. Kindalaekas on jäljed seal kunagi olnud telefoni hoidjast, mis ei tohiks olla kohustuslik komponent süsteemi töötamiseks.
Pilt

Olemas on ka telefoni nupud Laes ning Armatuuril

Kõrvalistuja tooli all on nokia plokk koodiga 3c0035730b, mis jällegi netiotsingute põhjal kinnitab fakti, et peaks bluetoothiga toimima.
Pilt
Selle ploki lahtiühendamisel kaob konsoolist Phone menüü täielikult seega päris tuksis see ka olla ei saa.

Valides menüüst Connect ütleb, et ühendus kellegi Eriku telefoniga ebaõnnestus ja Device Search midagi ei leia.

Oskab ehk keegi teemat valgustada, kas siiski mõni oluline komponent puud või vajab süsteem arvutiga ümberseadistamist?

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Sul nähtavasti BT puhver kunagi sinna ühendunud telefonide andmeid täis ja keegi Erik oli viimane. Proovi puhver tühjendada muljudes selleks korraga alla info ja servise nuppu nt 5 sek. Pane tel otsima vabakäe seadmeid, kui ilmub VW UHV, siis ligi pääsu koodiks proovi sisestada 0000. Kui see kõik ei õnnestu, pöördu esinduse poole.

priithansen
Uustulnuk

Lugemata postitus Postitas priithansen »

Suured tänud vastamast.

Info ja Service nupud on siis vastavalt laes olevad "I" ja "Mutrivõti"?

Oleks nagu korra juba seda proovinud mingi googlest leitud õpetuse peale, et nii pannakse auto uue seadme lisamis reziimi. Proovin igatahes ära.

Esindus ütles esimese hooga, et autol ei ole bluetooth valmidust aga mulle tundub, et nad väga ei süübinud kuna täpsemalt nad ka midagi ei osanud öelda, mis puudu on vms. Kuressaarega tegu siis.

Edit:

Endiselt ei suuda ühegi nipiga leviala tekitada. Süüde sees või väljas.

Ehk on võimalik, et süsteem on seadistatud endiselt otsima seda hoidjat ja selle puudumisel ei lähe lõplikult tööle?
Viimati muutis priithansen, 06 Veebr 2012, 22:33, muudetud 1 kord kokku.

tanelviljat
Huviline
Auto: Volkswagen passat CC Sport 2.0TDI

Lugemata postitus Postitas tanelviljat »

Küsiks ka siis siin teemas ära. Autoks siis 2010 Passat CC ja üritan leida bluetoothi abil oma telefoni. Telefoniks on LG L3. Panen telefonis siis bluetoothi sisse ja leitavaks. Autos panen otsima siis ja leiab mu telefoni ilusti ütles, kuid ei lase ära ühendada. Ütleb et mobile phone is not compatible. Milles võib probleem olla, et ei ühildu telefoniga? Kas ainult teatud telefone saab autoga ära ühendada?
Viimati muutis tanelviljat, 28 Veebr 2014, 15:11, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Sul eraldi jalg või lihtsalt menüüs bluetooth?

Aga arvan, et tegu on VW UHV premium plokkiga, mis ühendub ainult rSap abil. Seda toetavad vähesed telefonid, proovida saad seda kui otsid mõne vanema nokia, sest rSap on Nokia poolt väljatöötatud protokoll. Uued lumiad seda ei toeta.

Juhul kui tahad oma telefoni tööle on vaja bluetooth plokk kaassõitja istme all välja vahetada. Kui mujalt hammas peale ei hakka võid minult küsida ;)
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

tanelviljat
Huviline
Auto: Volkswagen passat CC Sport 2.0TDI

Lugemata postitus Postitas tanelviljat »

Menüüs on bluetooth. Pole mingit eraldi jalga. Ja sealt menüüst on näha, et eelmisel omanikul oli mingi Nokia, kuna näitab selle Nokia nime seal veel.

Sohver
Uustulnuk
Auto: VW Touareg

Lugemata postitus Postitas Sohver »

Viimane postitust selles teemas küll ca 2 aastat vana, kuid paremat kohta oma mure osas ei leidnud, kuhu kirjutada. Nimelt autoks on Touareg 2008 jaanuari väljalase ja sama häda, mis eelkõnelajad priithansen ja tanelviljat on kirjutanud. Ehk, et auto näitab, et on olemas Bluetooth ja otsib ka telefoni, kuid ei leia midagi. Näitab eelmise omaniku kahte telefoni (Nokia 2630 ja Nokia 07-00). Samas minu telefon leiab auto bluetoothi üles, aga ei ühendu. Telefoniks on just Microsoft Lumia, millest eespool on juttu, et rSap ei toeta. Kas oskate nõua anda, kas üldse on võimalik bluetoothi kasutada või lootusetu üritus?

Vasta

Mine “Elektroonika”