2.0Tdi 103kw õlisurve puudub peale kuuskantvõlli vahetust
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
2.0Tdi 103kw õlisurve puudub peale kuuskantvõlli vahetust
Mure mul siis seekord selline et vahetasin ära passatil 2.0103 kw 2006 aasta masinal selle kuuskant võtme mis ajab õlipumpa ringi..pesa oli ka natuke kulunud kuid vähe panin uue varda ja lõtk väga minimaalne..käib veel kindlasti omajagu..auto 400 tuhat sõitnud ja kaua sa ikka sellega sõidad
kokku pandud aga viskab kirja ette et õlisurve puudub..mis asja ma ei saa üldse aru mis moodi..seal ei saa ju midagi valesti kokku panna keerasin aint selle kobaka korra alt ära panin laua peale monteerisin õlipumba küljest ära ennem muidugi võtsin varda välja.pumba võtsin küljest ära et paremini näha tasakaalustus võlli sees olevat ava..nii siis panin kokku tagasi ja oil pressure stop engine .seal ei saa ju midagi valesti kokku panna või saab?

Viimati muutis J.Aru, 17 Mär 2017, 18:58, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Teemale sobiv pealkiri pandud
Põhjus: Teemale sobiv pealkiri pandud
-
- Huviline
- Telefon: 56565512
- Auto: Vento 2.o Cadillac STS
- Tänatud: 2 korda
Re: 2.0Tdi 103kw õlisurve puudub peale kuuskantvõlli vahetust
Küsiks milline on minimaalne lõtk? Lisaks veel see on kuuskantvõll mitte võti.Võti on kehvmemast materjalist kui originaal võll.
Re: 2.0Tdi 103kw õlisurve puudub peale kuuskantvõlli vahetust
Okei kuuskant võll.ossin selle uue ja lõtk on phmtselt olematu..ja mõõtsin õlisurve ära surve oli külmal mootoril 3.5...järelikult ma ei saa aru midagi elektrisüsteemi poole pealt paneb segast..huvitav ainult on see et ennem kui lammutama hakkasin oli auto täiesti korras..peale seda on miskit ikka päris segamini läinud...kõik tuled vilguvad..kirjutab oilpressure stop engine ja piiksub..pean kuskile elektriku poole pöörduma vist..imelik et jah ennem remonti oli korras kõik aga eks asjad nii juhtyvadki osad lampi jnejne..phmtselt õlisurve on ikkagi olemas ja ohtu pole et kokku jookseks vms..aga see pinisemine ja kõik kellade näidikud nulli kukuvad ja plingivad nmodi see pole normaalne..on ka kellegil sellist asja ette tulnud et need kellad tuled segast panevad?