Passat 2.0 Tdi BKP sinine suits taga?

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
MarioKl
Uustulnuk
Passat 2.0 Tdi BKP sinine suits taga?

Lugemata postitus Postitas MarioKl »

Tere!
Mu autol siis selline müstiline mure, et sinine suits on taga kohe käivitades. Käima läheb hästi-poolest pöördest ka külmalt.
Olen kontrollinud ülemise otsa ära. Pihusti näidud on paigas. Stendida neid ei saavat(Siemensi pihustid) tihendid vahetatud, pesad ja põhjad kontrollitud kasu ei midagi. Silindrisurved mõõdetud, kepsud sirged(mõõdetud. kaas survestatud, lihvitud. Tandempumba tihendid ja simmer vahetatud. Tegin välise kütuseringlusega kontrolli, et ega paagist tulev kütus must st õline pole-tulemuseks ikkagi sinine suits.Nüüdseks kaks pihustit välja vahetatud mille näidud olid paigas aga tekitasid kahtlust, kasu ei midagi. Turbol lõtke pole, cooler ja lõdvikud kuivad, õli ei võta. Sõitnud peale remonti ca 600 km õlivarda järgi tase sama.
Sügisel sai lastud egr välja kirjutada ning pimedaks tehtud.
Kaabel vigu ei näita.
Kas keegi on sellise anomaaliaga kokku puutunud. Või on autol parameetrid paigast ära ja kütusesegu lahja ????
Kes L-Eestis tarkvara uuendust teeb ?

Igasugune abi ning info teretulnud.

sanderkoger
Huviline
Telefon: 56792011
Re: Passat 2.0 Tdi BKP sinine suits taga?

Lugemata postitus Postitas sanderkoger »

Maadlen sama anomaaliaga, vahest tühikäigul puterdab ka.

Endal julgen kahtlustada nukkvõlli andurit ( puhtalt sellep, et olen lugenud ) pead anda ei julge. Arvuti ei pidand ka seda viga tuvastama. Suht sama jama aga ainult käivitades.

Et kui viga läind võid teada anda, ootan huviga :D

Vasta

Mine “Diislid”